Рівне:

Створення та просування сайтів

Що робити, якщо болить голова на роботі

Порадниця 09-лип, 2009, 14:289 Lobanovskiy 3 409
Найчастіше страждають головними болями люди занадто відповідальні й амбіційні. Плануйте свій робочий день. Не затримуйтеся на роботі довше потрібного. Прощайте собі! Дозволяйте собі помилятися! Влаштовуйте собі свята!

1. При головному болі намагайтеся уникати різких звуків, рухів, смаків, перепадів температур. Загалом, усього різкого.
2. Якщо на вулиці холодно - носіть головний убір. Навіть легка хустка зменшує ймовірність головного болю, а якщо голова вже болить, то не дає розболітися їй ще більше.
3. Головний біль - захворювання найчастіше психологічне. Якщо біль нестерпний - не поспішайте ковтати цілу таблетку! Відламайте маленький шматочок. Розчиніть його в склянці води. А тепер головне! Заплющіть очі й уявіть, що розчинили в цій склянці цілу таблетку! Пийте повільно, щоб відчути смак ліків! Ефект від маленького шматочка й цілої таблетки приблизно однаковий.
4. Звичайно, головний біль не виникає раптово. Спробуйте згадати, що передувало болю. Надалі просто намагайтеся уникати цього. Якщо біль у Вас на погоду, просто враховуйте це й не “накручуйте” себе.
5. Намагайтеся не звертати уваги на всілякі “магнітні бурі” або “несприятливі геомагнітні аномалії”, про які Ви чуєте по радіо й телебаченню.
6. Тривала депресія сприяє виникненню або посиленню головного болю! Звідси висновок - не впадайте в депресію, голова буде менше боліти. Оптимісти виграють навіть у цьому, у них голова болить менше!
7. Їжте більше овочів і фруктів. Завжди, а не тільки влітку.
8. Відхилення від звичної формули сну спричиняє появу різних видів болю. У тому числі й головного! Причому вкорочення й подовження сну мають той самий результат - розбитість на весь наступний день! Отже - дотримуйтеся режиму дня. І ночі!
9. Свіже повітря й рух - головні вороги головного болю! Провітрюйте приміщення якнайчастіше. “Відвалюйтеся” від моніторів якнайчастіше. Гуляйте як можна довше! І частіше! І найкраще — з коханою людиною! Спати краще теж у провітрюваному приміщенні. На ніч відкрийте кватирку (якщо вікна не виходять на гучну вулицю).
10. Тільки для жінок. У критичні дні ймовірність головного болю збільшується приблизно на 20 %. Це треба просто враховувати.



Варто також ПРОЧИТАТИ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору