Рівне:

Створення та просування сайтів

Регіна розпочала підготовку

Спорт 09-лип, 2009, 15:549 Lobanovskiy 997
Регіна розпочала підготовку


Швидко плине час. Здавалося, зовсім недавно рівненська “Регіна-МЕГУ” збирала повні зали вболівальників у чемпіонаті України з волейболу у вищій лізі. Сезон 2008/2009 канув у Лету, й не за горами наступний. Саме до нього розпочала підготовку наша жіноча команда.

Першого липня волейболістки вийшли із нетривалих канікул. Після медичного огляду дівчата розпочали планову підготовку до нового чемпіонату України. Яким він буде — покаже час. Під питанням участь команди з Білої Церкви. Натомість додався колектив з Полтави.
Поспілкуватися із головним тренером команди Валерієм Слєпцовим вдалося на тренуваннях, які проходять на стадіоні “Авангард”. Щоправда, в нинішньому стані питань залишається більше, аніж відповідей.
— Як плануєте провести передсезонну підготовку?
— Навіть не знаю, що й сказати. Плануємо готуватися, як зазвичай і робили. Перший етап підготовки хочемо провести в Южному (п’ятнадцять днів), другий — в Мирогощі (двадцять). Стандартний план, який не перший рік виконує команда перед стартом чемпіонату. Щоправда, в нинішній складний час труднощі зачепили й нас. Планували виїхати 10 липня — не виходить. Надіємося, що, можливо 14-15 липня вдасться. Головна проблема — у нас немає залу.
— Чи відбулися якісь кадрові зміни в команді?
— Суттєвих змін немає. Завершила виступи Діана Волк, ніяк не оговтається від травм Катерина Кирилюк. От і зараз їй необхідна ще одна операція. Решта дівчат залишилася у команді. На перегляді є юна дівчина. От і все — у новий чемпіонат стартуємо тим самим складом, але з більшим досвідом.
— Як вам працюється у Рівному?
— Я прийшов у переломний момент, коли у команди відбувалася зміна поколінь. Це завжди нелегкий момент. Головне — мені ніхто не заважає працювати. Звичайно, шосте місце минулого року — не той результат, на який чекають вболівальники, керівництво, я і самі дівчата. Нинішній чемпіонат намагатимемося провести краще — рік не повинен для волейболісток пройти марно. Досвід придбали, в майстерності додали, стали доросліші — це ті аргументи, які повинні стати фундаментом для виступу у наступному сезоні. Щодо себе можу сказати, що мене влаштовують ті умови, які для мене створює керівництво клубу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору