Рівне:

Створення та просування сайтів

Один Валерій пішов, інший прийшов

Спорт 10-лип, 2008, 15:139 prov 1 029
Новий наставник команди Валерій Слєпцов — майстр спорту міжнародного класу. У свій час він виступав за ворошиловградську команду “Зірка” (1967-1976 роки) з якою здобув Кубок кубків європейських країн у 1973 році. Після завершення активної кар’єри гравця, працював у місцевом у спортивному інтернаті, який згодом став училищем фізичної культури старшим тренером відділення волейболу. У 90-х роках був тренером чоловічих команд “Вуглик” (Торез) та “Сумиголовпостач”. Нетривалий час Валерій Слєпцов працював помічником головного тренера збірної України з волейболу. П’ять років (2002-2006) тренував луганську жіночу команду “Іскра-Педуніверситет”, потім — “Сєвєродончанку”. Він одружений (дружина Людмила працює завучем у спортивній школі) і має дві доньки — Валерію та Наталію.
Завершивши збір в Южному, „Регіна” продовжить підготовку в Мирогощі. Крім інтенсивних тренувань, Валерій Слєпцов планує провести кілька товариських матчів. Новий наставник нікого нового не привів. Працює він без помічника, лише побажав, аби вже на перший збір поїхав масажист. З кадрових надбань лише юні рівненські вихованки. Щодо втрат, то з командою не поїхали Любов Альошко та Оксана Підгурська. Попри все це президент клубу „Регіна” Анатолій Дем’янчук (праворуч на фото) з оптимізмом дивиться у майбутнє:
— Нинішній чемпіонат буде нелегким, адже наша команда буде однією із наймолодших. Проте завдання на сезон стоїть одне — виступити не гірше ніж минулого.
Після першого южненського передсезонного збору “Регіна” продовжить працювати у Мирогощі. Там же планується провести кілька товариських поєдинків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору