Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині двоє хлопців побили до смерті 20-річного юнака

Волинська область 22-лют, 2012, 09:329 prov 939
На Волині життям поплатився 20-річний юнак. Його відгамселили п'яні однолітки, які намислили продовжити свій бенкет. Утім, не розрахували сили ударів. Коли побачили, що їхня жертва не дихає, а кишені хлопця порожні, кинули помирати просто неба. З собою прихопили лише дві пляшки пива та кілька гривень бідолахи.
Його запримітили в сільському шинку. Купуючи додому пиво, Тарас необачно показав свого гаманця. І хоча там були самі кредитки, грубе портмоне справило враження на одного з відвідувачів бару. Тож коли покупець рушив до виходу, спостережливий лиходій подався слідком. Ішов на відстані 20-30 метрів, а в парку напав - разом із другом.
Олександр, затриманий:
- Получив він від мене. Впав, лежав. Ще Андрій пішов у драку. Теж наніс кілька ударів йому.
- Щось забрали у потерпілого?
- Валялося біля нього пиво, то ми й забрали. Пішли, потім вернулися, і бачимо - він не вставав…
Непритомний, за температури повітря -8 хлопець пролежав майже годину. Коли його кривдники повернулися, та ще й із ліхтарем, оторопіли. Сніг довкола був весь червоний, а жертва - не дихала. Довелося викликати "швидку".
Тетяна Кравець, слідча Ківерецького РВ міліції:
- Встановлена причина смерті померлого. Причина - загальне переохолодження, також на його тілі були виявлені тілесні ушкодження, які відносяться до категорії "легких".
Свою причетність до трагедії двоє приятелів намагалися приховати. Тіло прикидали снігом, а міліціянтам сказали, що натрапили на нього, коли гуляли парком. Та в одного з парубків була кров на одязі і взутті, іншого викрило не надто переконливе алібі.
Тетяна Кравець, слідча Ківерецького РВ міліції:
- Порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 187 - "розбійний напад за попередньою змовою групи осіб" та ч.3 ст. 135 Кримінального кодексу - залишення в небезпеці, що призвело до тяжких наслідків: смерті постраждалого.
Нині зловмисники в ізоляторі тимчасового тримання. Одного вже судили за скоєння аналогічного злочину кілька років тому, інший - безробітний з репутацією пияка. Якщо доведуть провину парубків, посадовлять за грати років на вісім.
Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору