Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 14-вер, 2006, 11:129 prov 1 182
Буш збирається в київ
Президент США Джордж Буш має намір найближчим часом відвідати Україну.
Учора ввечері в ефірі телеканалу “1+1” посол США в Україні Вільям Тейлор уточнив, що зустріч Дж.Буша з Президентом України Віктором Ющенком може відбутись “або ж взимку, або навесні наступного року”, повідомляє “Українська правда”.
Як повідомляло УНІАН, учора під час зустрічі з Президентом України В.Ющенком В.Тейлор зазначив, що Дж.Буш має велике бажання відвідати Україну з візитом, і зараз американська сторона вивчає можливі дати такої поїздки.
Під час зустрічі В.Тейлор також запевнив В.Ющенка у готовності США активно співпрацювати з новим українським урядом.

На Закарпатті — спалах дифтерії
В одному з районних центрів Закарпатської області — селищі міського типу Воловець виявлено спалах дифтерії.
Як повідомили у центрі громадських зв’язків УМНС у Закарпатській області, це захворювання було виявлено у двох жінок, одну з яких госпіталізовано до інфекційного відділення обласної інфекційної лікарні в Ужгороді, а іншу хвору — до інфекційного відділення Воловецької центральної районної лікарні.
Медики обстежили на предмет інфікування дифтерією усіх мешканців будинку, де проживали жінки, та які контактували з ними останнім часом (дев’ять чоловік). Як наслідок було виявлено ще чотирьох носіїв інфекції, які не захворіли, але можуть розповсюджувати цю хворобу.
Бактеріологічні дослідження лабораторії Закарпатської санітарно-епідеміологічної станції підтвердили діагнози воловецьких медиків.
Для попередження розповсюдження дифтерії воловецькі лікарі аналізують ситуацію зі щепленням серед дорослого населення, щоб активізувати роботу в цьому напрямку.

Впав вертоліт
У вівторок внаслідок катастрофи вертольота Мі-8 Міноборони РФ у Північній Осетії загинули 10 осіб, четверо дістали тяжкі поранення і госпіталізовані, доля однієї людини невідома. Про це РІА «Новости» повідомив помічник головкому ВПС Росії полковник Олександр Дробишевський.
Він зазначив, що на борту вертольота було 15 осіб - 12 пасажирів і троє членів екіпажу.
Вертоліт, виконуючи політ за маршрутом Владикавказ-Ханкала, зазнав аварії о 17.33 за п`ять кілометрів на південь від Владикавказу.
За фактом катастрофи порушено кримінальну справу за статтею 351 Кримінального кодексу РФ — “Порушення правил польотів і підготовки до них”, — повідомили в Головній військовій прокуратурі.
За даними прокуратури, на борту вертольота Мі-8 Загальновійськового об`єднання Північно-Кавказького військового округу перебували три члени екіпажу і 10 пасажирів з числа військовослужбовців Міноборони.
Прес-служба Північно-Кавказького військового округу (ПКВО) раніше повідомила про 11 пасажирів.

Американська космонавтка відвідає батьківщину
Американський астронавт українського походження Хайде-Марія Стефашин-Пайфер після завершення польоту у космос на кораблі “Атлантіс” має намір відвідати Україну.
Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, 9 вересня з мису Канаверал (штат Флорида, США) відбувся запуск космічного корабля «Атлантіс» з 6 астронавтами на борту. Серед членів екіпажу шаттлу представник Канади та 5 американців, одна з них — жінка-астронавт, американка українського походження Х.-М.Стефашин-Пайфер. Разом з іншими астронавтами вона проведе у космосі 12 днів, при цьому їй буде доручено провести два з трьох виходів у відкритий космос, кожен з яких триватиме близько шести з половиною годин.
Цей політ мав відбутися ще чотири роки тому, проте після аварії американського космічного корабля «Колумбія» був відкладений до теперішнього часу.
Х.-М.Стефашин-Пайфер після завершення польоту має намір відвідати Україну, де мешкають два брати і дві сестри її батька.

Мадонна прилетіла в Москву
Співачка Мадонна прилетіла в Москву, в аеропорт “Внуково-3”, повідомив прес-аташе туру поп-зірки в Росії Антон Атрашкін.
“Мадонна прилетіла, виглядала дуже бадьоро, була одягнена в чорну куртку”, — сказав Атрашкін. З аеропорту її супроводжував кортеж із шести лімузинів, сказав він.
Організатори турне Мадонни до останнього моменту тримали в секреті час і місце її прибуття з міркувань безпеки. З цієї ж причини досі невідомо, у якому з московських готелів зупиниться знаменитість. Серед найбільш можливих варіантів називають “Балчуг”, “Ренесанс” і “Арарат Парк Хайят”.
Однак, на думку радіостанції, вибір організаторів, швидше за все, впав на “Арарат Парк Хайят”. Про це свідчить підвищена активність співробітників міліції в районі Неглінної вулиці. Музиканти Мадонни раніше також там оселилися.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору