Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні на Землю впадуть інструменти, які загубила астронавтка NASA

Україна і світ 28-лип, 2009, 10:139 prov 1 053
На жителів Землі може пролитися незвичайний "дощ" з уламків інструментів, які загубила в космосі астронавтка NASA під час виходу у відкритий космос в листопаді минулого року.
За даними сайту американської системи контролю космічного простору, те, що залишиться від сумки з інструментами, сьогодні має досягти поверхні планети, передає ІТАР-ТАРС.
Спочатку падіння "космічних посланців" очікувалося 25 липня, але потім вчені перерахували дату "Міні-апокаліпсису". Щоправда, фахівці так і не визначилися, в якій саме точці нашої планети це може статися.
"Інструменти для роботи у відкритому космосі виготовляються із спеціальної високолегованої сталі, тому цілком імовірно, що деякі фрагменти не згорять в щільних шарах атмосфери, а досягнуть поверхні Землі", - розповів раніше агентству експерт в ракетно-космічній галузі.
Проте, заспокоїв він, за статистикою переважна більшість уламків і космічного сміття згорає при входженні в атмосферу нашої планети, тому шанси зіткнутися з "подарунком з небес" нікчемно малі.

NewsruNewsru
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору