Рівне:

Створення та просування сайтів

Острог

Що новенького? 06-сер, 2009, 10:409 prov 1 050
Уряд України надав статус “дослідницький” Національному університету “Острозька академія”. Такий статус загалом отримали п’ять вищих навчальних закладів країни. Зокрема, Національний університет “Києво-Могилянська академія”, Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, Львівський національний університет ім. Івана Франка та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.
Офіційний сайт Кабінету Міністрів України повідомляє, що за урядовими документами передбачено протягом 2011-2012 років підвищити у два рази заробітну плату науково-педагогічним та науковим працівникам цих вишів. Окрім того, науковці та аспіранти матимуть можливість проходити стажування у зарубіжних університетах.
Самоврядні дослідницькі ВНЗи також матимуть право приймати остаточне рішення про присвоєння вчених звань та присудження наукових ступенів з видачею атестатів і дипломів державного зразка. Вони протягом 2011-2012 років матимуть право самостійно встановлювати нормативи співвідношення чисельності студентів у розрахунку на одну штатну посаду науково-педагогічного працівника, але не менш, як п’ять до одного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору