Рівне:

Створення та просування сайтів

Мотоцикліст-боксер

Кримінал 28-вер, 2006, 15:039 prov 917
24-річний рівнянин Анатолій прославився на всю Рівненщину буквально за один свій безглуздий вчинок. Ще б пак: молодик побив працівника ДАІ і потрапив у кримінальні хроніки багатьох місцевих видань.
Працівники ДАІ з метою профілактики порушень правил дорожнього руху та зменшення ДТП за участю мотоциклістів в області в період з 6 по 30 вересня проводять цільові заходи під умовною назвою «Мотоцикліст». Саме під час таких заходів на минулому тижні ніс службу наряд дорожньо-патрульної служби відділення ДАІ для обслуговування доріг державного значення.
Як повідомили в прес-службі ВДАІ УМВС у Рівненській області, близько опівночі біля села Обарів на «автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні помітили, що по дорозі без ввімкнених фар у напрямку села Карпилівка Рівненського району мчить мотоцикл марки «МТ». ДАІшники, виконуючи свої прямі функції, зупинили голосно ревучий транспортний засіб. На ньому, крім водія, 24-річного рівнянина Анатолія, знаходилося ще двоє пасажирів. Один з них, відразу кинувся навтьоки, а інший, знаючи, що він не є водієм і йому нічого не загрожує, мовчки продовжував слідкувати за тим, що відбувається. Працівники ДАІ відразу помітили, що мотоцикліст був, м’ягко кажучи, не зовсім у тверезому стані. Пройти перевірку на алкоголь у медичному закладі молодий чоловік відмовився, мотивуючи це тим, що він тверезий.
Працівники ДАІ повідомили порушника, що скаладуть адміністративний протокол, але й це не подіяло на зухвальця. Щоправда, в автомобіль патрульників він пішов без сперечань. Сівши в транспортний засіб міліціонерів, Анатолій почав лаятися, зломив рацію. Після цього вискочив з авто та, немов відомий боксер, наніс удар кулаком в обличчя ДАІшника, який був поруч і кинувся втікати. Дебошир втікти все-таки не зміг, бо патрульні виявилися швидшими та сильнішими за захмелілого молодика.
Порушника після цього інциденту доправили до Рівненського районного відділу міліції, де він спілкується із слідчим прокуратури. Проти невгамовного мотоцикліста порушили кримінальну справу за ст. 345 ч.2 Кримінального кодексу України. І Анатолію згідно цієї статті може світити чималеньке покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 5-ти років. А все могло б закінчитися значно краще для рівнянина, наприклад штрафом, якби не його зухвала й безглузда поведінка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору