Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 27-сер, 2009, 09:369 prov 926
250 тисяч гривень, необхідно для встановлення надувних бортів безпеки на рівненському мототреці.
Необхідність встановлення сучасних бортів мототреці зумовлена міркуваннями безпеки та бажанням рівненських спідвеїстів, у новому сезоні виступати у другій польській лізі. А сучасні борти – основна вимога поляків.
У незадовільному стані і трек. Вже у вересні, Рівне може втратити черговий етап Української ліги спідвею, особистий чемпіонат України та фінал УЛС.
Відтак, відкритий рахунок СК «Каскад», на який всі небайдужі можуть перерахувати кошти. Допомогти спідвейному клубу «Каскад», вже зголосилася заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. Вона пообіцяла, що особисто поспілкується з меценатами та бізнесменами, і вже за два тижні, будуть перші результати.
***
У Львові відбудеться чемпіонат України зі спідвею, серед пар. Троє гонщиків спідвей-клубу „Каскад”, можуть взяти участь: Олександр Бородай, Володимир Колодій-молодший та Михайло Онешко. Нагадаємо, що чинними чемпіонами України в цьому виді спідвею є Володимир Дубінін та Олександр Бородай, які минулого року представляли львівський „СКА”. А Бородай, в парі з Онешком, були чемпіонами України серед пар, у 2007 році.
***
Нічийним виявився тринадцятий тур чемпіонату області з футболу у першій лізі. Всі чотири поєдинки турніру, завершилися внічию: “Сокіл” — “Ізотоп-РАЕС” — 0:0 (юнаки 6:1), “Волинь-Цемент” — “Случ” — 0:0 (0:0), “Гоща-АМАКО” — “Славія” — 0:0 (0:3), “ОДЕК” — “Хімік” — 1:1 (1:0). Продовжує лідирувати у першій лізі березнівський “Случ” — 25 очок. На чотири менше у рівненської “Славії” і 20 пунктів у кузнецовського “Ізотопа-РАЕС”.
***
Після тринадцятого туру, визначився лідер у першості області у другій лізі. Володимирецька “Енергія” перемогла на виїзді “Горинь” — 6:0 і, набравши 29 пунктів, очолила турнірну таблицю. На другому місці “Фортуна” (Велика Омеляна) — 26 і на третьому костопільський “Горизонт” — 25. Результати решти ігор: “МлинКов” — ФК “Смига” — 3:2, “Сатурн” — Фіалка” — 0:3, “Фортуна” — “РОКО-Городок” — 1:2.
***
Відбулися поєдинки четвертого туру чемпіонату України з футболу, у другій лізі. Рівненський “Верес” зазнав чергової нищівної поразки. Цього разу, молода команда обласного центру поступилася в Іллічівську, місцевому “Бастіону” — 2:6 (0:3). Доля матчу була вирішена у першому таймі. Все, на що спромоглися наші гравців — забити два голи престижу. В обох випадках, відзначився Володимир Гайдук (81 та 85 хвилини).
Результати решти ігор: “Динамо” — “Єдність” — 0:1, “Карпати-2” — ФК “Морщин” — 2:0, ЦСКА — “Нива” — 2:3, МФК “Миколаїв” — “Львів-2” — 1:1, “Рось” — “Буковина” — 0:1.
Лідирує у турнірній таблиці чернівецька “Буковина” — 10 очок. По дев’ять у вінницької “Ниви” та львівських “Карпат-2”. Верес, замикає турнірну таблицю — 0 очок, після двох матчів. У наступному турі, який відбудеться 29 серпня, “Верес” прийматиме хмельницьке “Динамо” — 5 очок та сьоме місце у турнірній таблиці.
***
У Мінську завершився міжнародний турнір з футзалу, пам’яті Віктора Янушевського. У фіналі, львівська “Енергія” перемогла “Граніт” — 4:2. У боротьбі за третє місце, львівський “Кардинал” здолав “МАПІД” — 3:2. Приємно, що один з голів, у складі гостей, забив вихованець рівненського футзалу Володимир Сондак.
***
У Рівному відбувся семінар баскетбольних арбітрів. Одночасно з теоретичним заняттям, молоді арбітри та арбітри, які обслуговують вищу та першу ліги, мали змогу практично вдосконалити свої навики. Вони обслуговували матчі, в яких брали участь БК-93 “Пульсар”, “Волинь-баскет” (Луцьк), “Водник-НУВГП” (Рівне) та ветерани Рівного. Професійний клуб здобув дві перемоги, граючи лише рівненськими вихованцями.
***
Лідер національної збірної України Сергій Ліщук може продовжити кар’єру в Росії. Екс-форвардом маріупольського “Азовмаша” зацікавився петербурзьський “Спартак”. Ліщук, який минулого сезону набирав 10,8 очка і 5,9 підбирання у чемпіонаті Суперліги, раніше, потрапив до сфери інтересів київського “Будівельника”.
***
В Аланії (Туреччина) відбувся чемпіонат світу з пляжного футболу серед юніорів до 19 років. Дуже вдало виступила провідна рівненська пара пляжниць Олена Басанова та Валентина Грицюк - п’яте місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору