Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарни

Що новенького? 27-сер, 2009, 09:559 prov 1 472
До Дня Незалежності України, відділом у справах сім’ї,молоді та спорту райдержадміністрації, організувано туристичний похід, для обдарованої молоді району, на озеро “Коплище”, смт. Клесів. В туристичному поході взяли участь 15 рад району, понад 50 чоловік. Спортивна програма змагань включала в себе такі види: волейбол, шашки та дартс.
З волейболу, чемпіонами стала Великовербченська сільська рада. У загальнокомандному заліку, перемогу здобула команда Зносицької сільської ради, друге місце посіла команда Тинненської сільської ради, третьою була Великовербченська сільська рада.
Команда-переможець та команди-призери були нагороджені кубками та грамотами, гравці команд, з кожного виду спорту, грамотами та медалями відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.
Також, проводився конкурс на кращий намет та найсмачнішу похідну юшку. Найоригінальнішим був намет Костянтинівської сільської ради, прикрашений оберегом та імпровізованими грибами. А найсмачнішою, була юшка в Кам’яне-Случанську, представники якої встигли назбирати грибів у лісі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору