Рівне:

Створення та просування сайтів

Свято мільйонів

Останні новини 19-вер, 2008, 19:079 prov 1 148
Сарненські спортсмени відомі далеко за межами області і завжди були серед тих, хто здобував найвищі нагороди на престижних міжнародних змаганнях, зберігав і примножував славні традиції українського спорту, зміцнював авторитет нашої держави у світовому співтоваристві
Днями на Сарненщені відбулися урочистості до Дня фізичної культури і спорту у яких взяли участь, голова Рівненського обласного державного центру „Інваспорт” Віктор Кучер, голова обласної ради “Колос” Анатолій Соляр та заступник голови Сарненської райдержадміністрації Тетяна Сухарєва вони привітали усіх причетних до цього свята та побажали успіхів у благородній справі, популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом, а їх досягнення щоб і надалі примножували славу і авторитет Сарненщини та України в усьому світі.
Святкування зібрало чимало любителів спорту, під час офіційної частини свята заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сухарєва та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації Віктор Михайлицький нагородили тренерів, спортсменів, ветеранів спорту, вчителів фізичної культури грамотами голови райдержадміністрації, Сарненської районної ради та грошовими преміями.
Крім того, у цей день Сарнеський район мав честь прийняти команди із Київської, Житомирської та Хмельницької областей та провести зональний Всеукраїнський футбольний фестиваль серед юнаків та дівчат із сільської місцевості, під девізом: “Даруймо радість дітям!”. Команда хлопців та дівчат м. Сарни зайняли почесні І та ІІ місця та здобули можливість змагатися у фінальних змаганнях, які пройдуть з 19 по 21 вересня 2008 року у м. Переяслав-Хмельницький Київської області.
Оксана Журавель
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору