Рівне:

Створення та просування сайтів

Благоустроєм гуртожитку на вулиці Відінській, 27 у Рівному займеться громадська організація

Останні новини 31-сер, 2009, 16:269 Lobanovskiy 1 372
Договір на утримання гуртожитку та його прибудинкової території на прохання мешканців уклало РВ ФДМУ у Рівненській області з ГО «Україна-Захист».
«Підписавши цей договір, ми фактично задовольнили усі прохання, з якими до нас неодноразово зверталися мешканці гуртожитку, – розповідає начальник рівненського регіонального відділення Валерій Марчевський. – Адже спочатку нам вдалося переконати АТЗТ «Рівнебуд» добровільно відмовитися від претензій на гуртожиток, а тепер – забезпечити кваліфіковане і якісне обслуговування будинку, дотримання санітарного стану прибудинкової території, надання усіх житлово-комунальних послуг тощо».
За словами Валерія Марчевського, договір попередньо укладено строком на один рік, аби мешканці гуртожитку могли переконатися у добросовісному виконанні громадською організацією усього взятого на себе комплексу робіт.
Частину гуртожитку на вул. Відінській,27, а саме трохи більше 650 квадратних метрів, АТЗТ фірма «Рівнебуд» повернула у державну власність у квітні цього року. Річ у тім, що у 2000 році три чверті площ гуртожитку, де проживає 45 сімей, було реконструйовано під житловий будинок і приватизовано самими ж мешканцями. Ще частина приміщень була викуплена – також мешканцями – у приватну власність. Частину будівлі, переданої у державну власність, заселяє майже півсотні мешканців. Саме ці люди неодноразово зверталися до регіонального відділення з проханням посприяти поверненню їх гуртожитку у державну власність та укладенню договору на його утримання з ГО «Україна-Захист».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору