Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненським гуртожитком займеться громадська організація

Актуально 03-вер, 2009, 13:129 prov 1 109
Рівненським  гуртожитком займеться громадська організація


Благоустроєм гуртожитку по вул. Відінській, 27 у Рівному займатиметься громадська організація. Договір на утримання гуртожитку та його прибудинкової території РВ ФДМУ по Рівненській області уклало на прохання мешканців 18 серпня 2009 року з ГО “Україна-Захист”.
“Підписавши цей договір, ми фактично задовольнили усі прохання, з якими до нас неодноразово зверталися жителі гуртожитку”, — розповідає начальник рівненського регіонального відділення Валерій Марчевський. “Адже спочатку нам вдалося переконати АТЗТ “Рівнебуд” добровільно відмовитися від претензій на гуртожиток, а тепер – забезпечити кваліфіковане і якісне обслуговування будинку, дотримання санітарного стану прибудинкової території, надання усіх житлово-комунальних послуг тощо”. За словами Валерія Марчевського, договір попередньо укладено строком на 1 рік, аби мешканці гуртожитку могли переконатися у добросовісному виконанні громадською організацією усього взятого на себе комплексу робіт.
Нагадаємо, частину гуртожитку по вул. Відінській,27, а саме — трохи більше 650 квадратних метрів, АТЗТ фірма “Рівнебуд” повернула у державну власність у квітні цього року. Річ у тім, що у 2000 році три чверті площ гуртожитку, де проживає 45 сімей, було реконструйовано під житловий будинок і приватизовано самими ж мешканцями. Ще частина приміщень була викуплена – також мешканцями — у приватну власність. Частину будівлі, переданої у державну власність, заселяє майже півсотні мешканців. Саме ці люди неодноразово зверталися до регіонального відділення з проханням посприяти поверненню їх гуртожитку у державну власність та укладенню договору на його утримання з ГО “Україна-Захист”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору