Рівне:

Створення та просування сайтів

Колишній зек не зрозумів "чоловічого кохання" і жорстоко вбив залицяльника

Останні новини 07-вер, 2009, 12:449 Lobanovskiy 746
Гість почав відверто домагатися господаря. Останнього це обурило не на жарт.

У Рівненській області колишній зек у стані алкогольного сп'яніння вбив чоловіка за те, що той відверто домагався господаря.
Підозрюваний у вбивстві, якого відразу затримали правоохоронці, й сам не зміг пояснити, чиє тіло виявили у нього під диваном. Він знав лише те, що чоловіка звали Олександром…
Напередодні свого Дня народження Ігор познайомився з ним у місті та запропонував разом відсвяткувати. Та невдовзі чаркування переросло у сварку. Гість почав відверто… домагатися господаря. Останнього це обурило не на жарт.
Справа в тому, що Ігор свого часу відбував покарання у місцях "не надто віддалених" за скоєння злочину, передбаченого статтею 122 Кримінального кодексу України (за нанесення умисних середньої тяжкості тілесних ушкоджень). І його пам'ять досі зберігала "сцени" приниження, якого "удостоювалися" жертви так званого "чоловічого кохання". Відчути себе у їхній "шкурі" Ігор не бажав, і в його свідомості визрів план помсти.
Однак самотужки впоратися із досить кремезним гостем він би не зміг, тому й вирішив заручитися допомогою "оковитої". Він підливав Олександрові усе нову й нову порцію зілля, доки той від кількості випитого спиртного не обм'як. Тоді господар поспішив на кухню, узяв молоток і почав бити ним гостя по голові. Від сили ударів ручка цього знаряддя переломилася. Ігор схопився за менший молоток і щосили кілька разів варив ним Олександра по скронях. Зрештою в хід пішов ніж, яким підозрюваний ще довго знущався над понівеченим тілом. Втомившись, він ліг спати. Прокинувся десь годині о четвертій ранку. Побачивши скривавлене тіло та пригадавши вечірню образу, Ігор знову взяв ніж, відрізав потерпілому статевий орган та запхав тіло під ліжко.
А невдовзі до оселі завітала його колишня співмешканка Лариса, яку Ігор запросив на День народження. Саме вона і повідомила правоохоронцям про страшний злочин.
Ігор колись працював годинниковим майстром у будинку побуту. Згодом йому ампутували ногу, натомість дали першу групу інвалідності. Жив за пенсію, за неї й пив. Квартира ж, у якій сталося непоправне, залишилася Ігореві у спадок від діда. Сюди господар нерідко приводив сумнівних друзів… І тепер особу останнього малознайомого співпляшника намагаються встановити правоохоронці. А за фактом навмисного вбивства вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Нагадаємо, колишній сусід по камері екс-голови ЮКОСу Михайла Ходорковського Олександр Кучма подав позов до суду, в якому він стверджує, що став об'єктом гомосексуальних домагань з боку Ходорковського.

ТСН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору