Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині ревнивець позбувся суперника за допомогою сокири

Хмельницька область 22-кві, 2010, 09:319 Lobanovskiy 930
Любовний трикутник на Хмельниччині. Селянин забив на смерть приятеля, бо той хотів пожити з його дружиною. Ревнивець ухопив сокиру і гайда гамселити знайомого.

Тіло жорстоко забитого сорокадворічного чоловіка перехожі побачили в калюжі. Одразу викликали міліціянтів. Вбивцю знайшли за кілька метрів - у сусідньому будинку. Господар оселі розповів: загиблий напередодні заходив на чарчину. Але виявився невдячним гостем.

Володимир Гук, заступник керівника слідчого управління УМВСУ в Хмельницькій області:

- Між чоловіками виникла суперечка. Із-за того, що потерпілий запропонував товаришу залишити будинок і залишити в ньому співмешканку, де він буде проживати з нею декілька днів.

Така несподівана пропозиція обурила господаря. Але гість не заспокоївся. І почав відверто загравати до чужої жінки. Не допомогли й стусани.

Підозрюваний:

- Я вибіг на двір, сходив в туалет, захожу - а жінка сидить, а він її цілує. Я підійшов до стільчика. Я на це подивився, взяв топор і пішов з хати.

Надворі чоловік ще випив, викурив цигарку, обмізкував ситуацію і вирішив поставити крапку. Сокирою.

Підозрюваний:

- Я зайшов із сокирою з вулиці, покурив, і начав наносити удари по спині.

Зупинився бузувір на дев’ятнацятому ударі, коли жертва не подавала ознак життя. Полегшено зітхнув й наказав дружині допомогти позбутися тіла. Небіжчика витягли на двір й кинули на дорозі. Раніше чоловік вже сидів за згвалтування неповнолітньої. Тепер його судитимуть за вбивство.

Олександр Дем’янчук. Інеса Пронік, Хмельницька область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/04/21/3615
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору