Рівне:

Створення та просування сайтів

Оголошений у розшук депутат лікується у підмосковній клініці

Україна і світ 17-вер, 2009, 10:459 prov 1 011
Оголошений у розшук колишній депутат Одеської міської ради Ігор Марков перебуває на лікуванні в одній з підмосковних клінік. Про це заявив сам Марков в інтерв’ю ІА ”МІСТ-Одеса”.
За його словами, він перебуває ”на лікуванні в одній з підмосковних клінік. Мені було видано направлення на термінову госпіталізацію у зв`язку з тим, що на мене влаштували полювання, й безпечніше проходити курс лікування поза Україною”.
При цьому Марков вважає, що кримінальну справу, порушену проти нього, сфабриковано: ”...ці провокації, які влаштовуються проти мене, не можуть тривати довго. У людей завдання — під будь-яким приводом мене посадити й зробити так, щоб я з в`язниці не вийшов. Якщо це не вдалося зробити, всі звинувачення руйнуються як картковий будиночок, тому що справа сфабрикована, й це буде оприлюднено. І я думаю, найближчим часом все рухне”.
Він також заявив, що володіє інформацією про те, що його хочуть фізично усунути: ”...у нас є така інформація. За це сплачено величезні гроші. Ви знаєте, що наша країна пронизана корупцією від низу до гори. Й люди, які розуміють, що при владі їм перебувати 3-4 місяці, готові зробити все”.
10 вересня Управління Міністерства внутрішніх справ України у Миколаївській області оголосило в державний розшук і завело відповідну розшукову справу стосовно колишнього депутата Одеської міської ради Маркова.
За даними МВС України, 2 вересня 2007 року в Одесі представники однієї з політичних партій проводили санкціонований пікет з приводу встановлення в місті пам’ятника Катерині ІІ. Під час цього заходу Марков спільно з іншими невстановленими особами намагався зірвати пікет та влаштував бійку. Внаслідок цього інциденту кільком учасникам пікету було завдано тілесні ушкодження.
У зв’язку з цим прокурор Одеської області стосовно Маркова порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України ”Злісне хуліганство”, що передбачає позбавлення волі до чотирьох років.
Згодом, зазначили в ДГЗ, за рішенням Генеральної прокуратури цю кримінальну справу для проведення досудового слідства було направлено до Слідчого управління УМВС України в Миколаївській області. Для проведення процесуальних дій, наголосили в МВС, Маркову неодноразово надсилали повістки про виклик до слідчого. Однак підозрюваний ці виклики ігнорував, стверджують правоохоронці.
Зокрема, нагадали в ДГЗ, до слідчого він мав прибути і 10 вересня, проте не зробив цього без поважних на те причин. За місцем проживання та в лікарні Одеської області, де, як стверджував адвокат, Марков перебував на стаціонарному лікуванні, депутата не було. Зважаючи на це, слідчий виніс ухвалу про оголошення Маркова в державний розшук.
Поінформоване джерело в Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України повідомило агентству, що Марков близько першої години ночі 10 вересня перетнув пішки лінію державного кордону на українсько-молдавському контрольно-пропускному пункті ”Удобне”, — повідомляє УНІАН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору