Рівне:

Створення та просування сайтів

Дев’ятьох посадовців з Рівненщини притягнуто до відповідальності за корупцію

Кримінал 24-вер, 2009, 09:429 prov 1 298
Упродовж восьми місяців 2009 року міськрайпрокурори Рівненщини склали 54 адміністративні протоколи про вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних із корупцією.
За результатами їх розгляду на винних осіб накладено штрафів загалом на понад 15 тис. грн. Про це повідомив ЗІКу старший помічник прокурора Рівненської області з питань нагляду за додержанням законів про адміністративні правопорушення Володимир Пазуха.
Всього упродовж січня-серпня 2009 року, за результатами проведених перевірок у цій сфері, органи прокуратури області внесли керівникам органів влади та місцевого самоврядування 16 подань про усунення порушень причин та умов, що сприяють вчиненню корупційних проявів, за наслідками їх розгляду до відповідальності притягнуто 9 посадових осіб.
Переважну більшість корупційних правопорушень виявлено у діях службових осіб органів місцевого самоврядування: надання ними незаконних пільг та переваг, недостовірної інформації, видачу фіктивних довідок, незаконне отримання матеріальних благ тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору