Рівне:

Створення та просування сайтів

Леся Оробець відвідає Рівне

Останні новини 30-вер, 2009, 10:209 Lobanovskiy 981
1 жовтня 2009 року о 15:30 в Рівному у конференс-залі Будинку Вчених (вул. С.Петлюри, 17, перший поверх) відбудеться прес-конференція Лесі Оробець, народного депутата України, голови підкомітету з питань базової освіти Комітету Верховної Ради з питань освіти та науки, заступника голови партії «Єдиний центр» на тему «Освітня реформа в умовах кризи: виклики та перспективи».
В рамках традиційних регіональних нарад з освітянами Леся Оробець планує зустрітися з учителями та керівниками провідних навчальних закладів області з проблем упровадження освітньої реформи та інших нагальних освітянських викликів, а також дати відкриту лекцію студентам педагогічних вузів з тенденцій і перспектив освітньої реформи в України.
За підсумками наради з освітянами відбудеться прес-конференція, в ході якої буде анонсовано ключові тези, озвучені в ході обговорення питань:
1. Що робити зі вступними пільгами, які суперечать цілям освітньої реформи?
2. Чи потребує незалежного оцінювання знань вища школа?
3. Розрахунковий рахунок для кожної школи: економія (оптимізація управління коштами) чи…?
4. Як подолати залишковий принцип фінансування школи? Освітній бюджет: від кого він залежить?

В ході прес-конференції народний депутат України, один з авторів законопроекту з унормування зовнішнього незалежного оцінювання в Україні Леся Оробець зможе відповісти на ці, а також інші запитання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору