Рівне:

Створення та просування сайтів

Драма останніх секунд

Спорт 01-жов, 2009, 10:189 prov 1 038
Драма останніх секунд


Близьким був рівненський ”Верес” до перемоги у черговому турі чемпіонату України з футболу у другій лізі. У Вінниці, проти місцевої ”Ниви”, підопічні Андрія Ковтуна вели у рахунку до останніх секунд матчу . Але саме наприкінці поєдинку господарям вдалося врятуватися від поразки — 1:1.
Наша команда, перед якою поставлене високе завдання вийти у першу лігу, впевнено розпочала матч. Попри активність вінничан, ”Верес” мав нагоди відзначитися у першому таймі. На жаль, на завершальній стадії забракло влучності Поліщуку та Синчуку. А от Олександр Гаврилюк свій шанс не втратив. На 40 хвилині він був першим на добиванні. Воротар ”Ниви” зреагував на удар Євсєєва, але перешкодити Олександру не зумів.
Після перерви вінничани намагалися врятувати матч. Проте захист і воротар ”Вереса” Ситников діяли надійно. Впевнено захищаючись підопічні Андрія Ковтуна досить небезпечно контратакували. Господарі часто-густо порушували правила, що могло привести до пенальті. Наприкінці гри після виконання штрафного удару м’яч потрапив у руку когось із гравців ”Ниви”. Порушення бачили всі — окрім арбітра. Розв’язка наступила на третій додатній хвилині. Кушка з допомогою рикошету встановив рівновагу — 1:1.
Завершився матч заворушеннями з боку вболівальників господарів, які вдалося припинити за допомогою міліції.
Результати решти ігор: ”Львів-2” — ”Рось” — 0:0, ”Карпати-2” — ”Бастіон” — 0:2, ”Моршин” — ”Єдність” — 2:2, ”Буковина” — ”Динамо” — 2:0. Наступний поєдинок ”Верес” проведе 2 жовтня. Вдома наша команда прийматиме ”Моршин” зі Стрия. У турнірній таблиці двовладдя — по 17 очок у ”Буковини” та ”Бастіона”. ”Верес” з 7 посідає десяту сходинку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору