Рівне:

Створення та просування сайтів

Карпати знову програли у футбол

Спорт 22-жов, 2009, 10:439 prov 1 107
Щоправда, мова піде не про матч прем’єр-ліги ”Шахтар” — ”Карпати”. У першості України з футболу у другій лізі рівненський ”Верес” на виїзді зустрічався із ”Карпатами-2”. Незважаючи на невдало проведений перший тайм (програвали 0:1), підопічним Андрія Ковтуна вдалося переломити хід матчу і святкувати перемогу — 3:1.
Перед нашим колективом стояло одне завдання — вигратм й здобути три очки. Проте початок був для гостей жахливий. У першому таймі львів’яни домінували на футбольному полі й створити не один небезпечний момент. На щастя, реалізувати змогли лише один.
Перший гольовий момент записали на свій рахунок саме рівняни. Львів’яни порушили правила, і суддя призначив штрафний удар. Постріл Олександра Поздєєва прийняла на себе штанга. Господарі відповіли кількома небезпечними атаками. На жаль, кількість на вісімнадцятій хвилині переросла у якість. На дальній стійці головою пробив Левчук, і Антон Ситников перевів м’яч на кутовий. З його розіграшу ”Карпати-2” зуміли вийти вперед. ”Верес” робив спроби заволодіти ініціативою, але виходило не дуже впевнено. На жаль, на завершальній стадії атаки бракувало влучності двом Олександрам — Поздєєву та Поліщуку.
Під час перерви Андрій Ковтун зумів ”розбудити” своїх підопічних. Другий тайм розпочав другий ”Верес” — агресивний, мобільний, націлений на атаку. І це принесло свої плоди. Впродовж другої половини у ворота ”Карпат-2” влетіло три м’ячі. Відзначилися гравці, яких Андрій Ковтун випустив на заміни, аби підсилити команду. Вони виявилися вдалими. Упродовж шести хвилин Сергій Дячук оформив дубль. Зрівняв рахунок дальнім ударом на 56 хвилині, а другий став наслідком настирливості гравця ”Вереса” у нападі — 62 хвилина. У компенсований час остаточний рахунок встановив Олександр Любар. Через дві хвилини після виходу на поле рівнянин замкнув флангову передачу (90+2). Фінальний свисток зафіксував перемогу ”Вереса” — 3:1, і команда продовжує погоню за лідерами. Чи вдасться це зробити, стане відомо після двох ігор із МФК ”Миколаїв”. Перша з них відбулася вчора на рівненському стадіоні ”Авангард”.
У турнірній таблиці лідирує чернівецька ”Буковина” — 24 пункти. Рівняни з 14 очками посідають шосту сходинку турнірної таблиці. У середу ”Верес” удома приймав МФК ”Миколаїв” — перенесений матч третього туру. Заключний поєдинок чемпіонату у нинішньому році рівняни проведуть 1 листопада у Миколаєві.
Результати решти ігор: ”Моршин” — ”Нива” — 0:3, ”Буковина” — ”Львів-2” — 1:0, МФК ”Миколаїв” — ”Динамо” — 2:1, ”Рось” — ”Бастіон” — 0:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору