Рівне:

Створення та просування сайтів

Перевага не означає перемога

Спорт 29-жов, 2009, 10:139 prov 926
Рівненський ”Верес” провів заключний домашній матч першості України у другій лізі нинішнього року. У середу відбувся перенесений поєдинок третього туру, в якому підопічні Андрія Ковтуна приймали МФК ”Миколаїв”. Обидві команди ставлять перед собою найвищі завдання — вихід у першу лігу. Очна зустріч була важлива для суперників. В разі перемоги гостей вони виходили на друге місце, а в разі виграшу господарів ”Верес” зменшив би відрив від лідерів.
Підопічні Андрія Ковтуна досить упевнено розпочали матч і відразу повели наступ на ворота миколаївців. Миколаївці ”без бою” віддали ініціативу, залишивши за собою право зіграти другим номером. І це принесло їм дивіденди. Перша ж контратака завершилася голом. Олександр Бабенцов отримав м’яч зі своєї половини. Виграв боротьбу у захисника ”Вереса” і вискочив на ворота господарів. Удар у ближній верхній кут воріт Антон Ситников парирувати не зміг. До завершення матчу гості так і не створили бодай одного більш-менш небезпечного моменту.
Оговталися господарі за хвилин десять. На 21 хвилині Денис Синчук зіграв у стінку з Романом Мачуленко і ввірвався у карний майданчик. На частку секунду захисники були вправнішими і вибили м’яч. Через хвилину ”Верес” втратив найреальніший шанс зрівняти рахунок. Олександр Курилко пройшов по флангу і прострілив. На дальній штанзі Олександр Любар в метрі від воріт не влучив по м’ячу. На 34 хвилині небезпечний штрафний виконав Денис Синчук. Після його удару м’яч стукнувся перед Андрієм Бобко об землю, і він лише грудьми зумів відбити плямистого. Завершився перший тайм ударом Романа Мачуленок з-за меж карного майданчика. Щоправда, складності для голкіпера МФК ”Миколаїв” він не склав.
Стартові хвилини після перерви були за рівнянами. Упродовж двох хвилин господарі мали дві можливості змінити рахунок на табло. Богдан Новак з флангу прострілив, і Сергій Дячук наніс удар. Андрій Бобко вибив на кутовий. В наступній атаці Олександр Поздєєв здійснив слаломний прохід по флангу і навісив у карний майданчик. Першим до м’яча встиг Сергій Дячук і головою розстрілював ворота гостей. На жаль, удар вийшов не точний і пішов вище воріт. ”Верес” продовжував володіти територіальною перевагою. Проте пройти насичений захист миколаївців не зумів. І не тому, що він був ”залізобетонний”, а через власні помилки в передачах.
Після поразки ”Верес” майже втратив шанси на вихід у першу лігу. Проте надія на виконання залишається. Тим більш першого листопада у ”Вереса” буде можливість взяти реванш у Миколаєві.
У неділю у групі А відбувся черговий тур: . ”Динамо” — ”Бастіон” — 1:2, ”Єдність” — МФК ”Миколаїв” — 1:0, ”Львів-2” — ”Карпати-2” — 3:1, ”Нива” — ”Буковина” — 2:1, ”Моршин” — ”Рось” — 2:3. ”Верес” цей тур пропускав. Набравши 24 очки, лідирує чернівецька ”Буковина”. На одне менше у вінницької ”Ниви” та МФК ”Миколаїв”. ”Верес” із 14 пунктами ділить 6-8 місця із ”Єдністю” та ”Россю”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору