Рівне:

Створення та просування сайтів

Перша домашня перемога

Спорт 24-вер, 2009, 09:349 prov 1 035
Перша домашня перемога


Напередодні звітного матчу чемпіонату України в другій лізі між рівненським “Вересом” та командою “Львів-2” відбулася прес-конференція за участю міського голови Рівного Володимира Хомка та директор Західної дирекції страхової компанії “Княжа” Володимира Сидорчука. На ній присутні почули про обопільну домовленість на подальшу співпрацю міської влади та спонсора команди щодо покращення ситуації навколо “Вереса”. Команда довела свою здатність виконати поставлені задачі (а це не менш і не більш — вихід у першу лігу) перемогою над львів’янами.
На футбольному полі зійшлися дві команди, які підтримуються одним потужним спонсором — СК “Княжа”. Цей факт ніяк не позначився на грі. Підопічні Андрія Ковтуна намагалися реабілітуватися за попередню невдалу гру із “Россю”. Володіючи територіальною перевагою, “Верес” зумів здобути таку необхідну перемогу. Вже на п’ятій хвилині гості недозволеним прийомом зустріли Олександра Войтовича. Інший Олександр, Поздеєв, виконав штрафний. Воротар “Львова-2” з труднощами перевів м’яч на кутовий. Через три хвилини Євген Євсеєв пройшов по флангу і зробив простріл. Першим до м’яча встиг Сергій Дячук. Несильний удар став легкою “здобиччю” Олександра Висоцького. Наступні кілька хвилин краще провели гості. Потім до тридцятої хвилини на футбольному полі запанувало затишшя — гра йшла без воріт і точилася в основному у центрі. За п’ятнадцять хвилин до завершення першої половини львів’яни ледь не вирвалися вперед. Тарас Яворський вийшов один на один із Антоном Ситниковим. Перший удар рівненський страж воріт відбив, а повторному забракло влучності. Цей епізод змусив активізуватися господарів. За підтримки трьох тисяч глядачів “Верес” повів атаки на ворота гостей. На сороковій хвилині ця активність була винагороджена. Майже на лінії штрафного майданчика “Львова-2” захисники порушили правила. Виконувати вирок взявся Денис Синчук — капітан “Вереса й один із найактивніших у складі господарів. Удар вийшов влучним, і господарі повели у рахунку — 1:0.
Другий тайм активніше розпочали гості. Вже на четвертій хвилині Антон Ситников урятував “Верес” від голу, зреагувавши на постріл Степана Химовича. Повторний удар заблокували захисники. Через три хвилини Антон Ситников знову вступив у гру. Витримавши наступальний запал гостей, підопічні Андрія Ковтуна знову повернули ініціативу собі. Упродовж трьох хвилин Євген Євсеєв двічі мав нагоду відзначитися. У першому випадку м’яч пройшов поблизу штанги, а в другому — просвистів над поперечиною. “Верес” контролював хід поєдинку, а гості намагалися зіграти на контратаках. Одна з них завершилася небезпечним прострілом, який перехопив Антон Ситников. Подвоїли рахунок рівняни наприкінці матчу завдяки гравцям, які вийшли на заміну. Андрій Власюк завершував атаку “Вереса”, але воротар “Львова-2” відбив м’яч. Першим до нього встиг Рустам Новрузов і спрямував у сітку воріт. Новачок “Вереса” у дебютному матчі мав нагоду відзначитися дублем. Перед самим фінальним свистком Рустам пробив з меж штрафного майданчика. Цього разу переграти воротаря “Львова-2” не вдалося. Фінальний свисток зафіксував першу домашню перемогу “Вереса” у чемпіонаті.
З шістьма очками рівняни посідають дев’яту сходинку турнірної таблиці. Лідирує “Динамо” (Хмельницький) — 15 пунктів. Результати решти ігор: “Бастіон” — “Буковина” — 4:2, “Динамо” — “Моршин” — 3:1, “Єдність” — “Нива” — 0:0, МФК “Миколаїв” — “Карпати-2” — 0:0. Наступний матч “Верес” проведе у Вінниці проти місцевої “Ниви” — 10 очок і п’яте місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору