Рівне:

Створення та просування сайтів

В Устю зливають комунальні нечистоти біологічного та механічного характеру

Рівненська область 30-жов, 2009, 11:409 Lobanovskiy 1 047
28 жовтня керівник Рівненської міської організації ВО "Свобода" Олександр Лащук дав інтерв'ю для телеканалу "Рівне 1" щодо ситуації з забрудненням нечистотами річки Устя, яка протікає через обласний центр. Журналісти зацікавилися фактом несанкціонованих викидів після того, як РМО ВО "Свобода" направила запит до прокурора м. Рівне з вимогою здійснити заходи прокурорського реагування щодо факту забруднення річки Устя 23 жовтня 2009 року.
Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода».
- В Устю зливають продукти людської життєдіяльності - комунальні нечистоти біологічного, механічного характеру, - розповідає Олександр Лащук, - Навіть неспеціалісту видно, що це може стати екологічною проблемою для жителів нашого міста. Потрібно покарати посадових осіб, які відповідальні за зливи відходів у річку.
Керівник рівненських "свободівців" зазначив, що його здивував коментар міського голови, адже "господарник" Хомко замість того, щоб покарати підлеглих йому чиновників виправдовує їхню бездіяльність тим, що фекалії йдуть на підкорм риби. Високопосадовець не враховує, що внаслідок скидання органічних та хімічних речовин, річка Устя може не лише стати розсадником хвороб, а й становитиме екологічну небезпеку для населених пунктів розташованих нижче за течією.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору