Рівне:

Створення та просування сайтів

Податкова адміністрація перевіряє аптеки

Рівненська область 04-лис, 2009, 11:459 Lobanovskiy 1 190
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.10.09 №1152 "Про запобігання поширенню грипу типу А (Н1N1) Каліфорнія /04/09 і гострих респіраторних захворювань серед населення", відповідного доручення ДПА України, державною податковою адміністрацією в Рівненській області організоване щоденне відпрацювання роздрібних аптечних закладів, суб'єктів господарювання, що здійснюють оптовий продаж лікарських засобів, їх імпорт та виробництво на предмет виявлення порушень податкового законодавства, завищення граничних цін.
Про це повідомляє Перший заступник Голови - начальник УПМ ДПА в Рівненській області М. І. Гордійчук.


Проводяться оперативні та інші заходи з метою встановлення місць необлікованого зберігання медичних препаратів та перевалочних баз, взаємовідносин суб'єктів ринку лікарських засобів із фіктивними суб'єктами господарювання та конвертації ними грошових коштів.
Шановні громадяни! Якщо у Вас є інформація про факти завищення цін на предмети першої необхідності при гострих респіраторних захворюваннях аптечними закладами області, іншими суб'єктами господарської діяльності, які надіються на чужій біді нечесним шляхом отримати прибуток, повідомляйте на телефони довіри ДПА в області №№ 62-11-97, 69-25-88.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору