Рівне:

Створення та просування сайтів

Аптеки Рівненської області під контролем податкової міліції

Івано-Франківська область 09-лис, 2009, 08:199 Lobanovskiy 939
В рамках виконання урядового рішення працівники Управління податкової міліції спільно з підрозділами податкового контролю юридичних осіб та інших структурних підрозділів податкової служби області координують свою роботу з регіональними управліннями охорони здоров’я, штабами, організованими при органах державної влади стосовно контролю за реалізацією лікарських засобів і виробів медичного призначення в мережах аптечних закладів на період епідемії грипу.
Про це повідомляє управління податкової міліції ДПА в області.


Податковими міліціонерами спільно з працівниками податкового контролю охоплено перевірками 61 аптечний заклад, з яких у 59 встановлено порушення щодо наявності в продажі обов’язкових лікарських засобів і виробів медичного призначення та 5 випадків перевищення граничних оптово-відпускних та роздрібних цін на ліки.
Крім цього, у 8 суб’єктів господарювання встановлено порушення законодавства при розрахунках готівкою із споживачами за придбані ліки. Очікувана сума фінансових санкцій становить 50,9 тис. грн.
Також податковими міліціонерами проводяться додаткові оперативно-розшукові заходи по встановленню місць необлікованого зберігання медичних препаратів та перевалочних баз, взаємовідносин суб’єктів ринку лікарських засобів з фіктивними СГД та конвертації ними грошових коштів. Всього ж податківці відслідковують роботу 211 суб’єктів господарювання області, які займаються фармацевтичною діяльністю і мають у своєму розпорядженні 651 аптечний заклад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору