Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині перевірок 85 аптечних закладів

Хмельницька область 20-лис, 2009, 10:019 Lobanovskiy 896
Як вже повідомлялося раніше робоча група працівників податкової інспекції міста здійснює перевірки суб'єктів підприємницької діяльності, що здійснюють реалізацію лікарських засобів і виробів медичного призначення в мережах аптечних закладів. Ця робота проводиться у зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією та з метою упередження порушень законодавства суб’єктами господарювання.

У листопаді проведено більше 20 перевірок 85 аптечних закладів з питань дотримання порядку проведення розрахунків за товари (послуги), вимог з регулювання обігу готівки, наявності торгових патентів і ліцензій. За результатами перевірок очікувана сума штрафних (фінансових) санкцій перевищує 50 тис. грн. (не проведення розрахункових операцій через РРО, невідповідність сум готівкових коштів на місці проведення розрахунків з денним звітом по РРО, порушення режиму попереднього програмування, реалізація не облікованих у встановленому порядку лікарських засобів).

В ході проведення працівниками відділу податкової міліції заходів під умовною назвою "Антивірус" було викрито підпільну лабораторію із виготовлення кустарним способом медичних препаратів під виглядом біоактивних дієтичних імуностимулюючих добавок. Підпільне виробництво вказаних препаратів організували службові особи одного із товариств з обмеженою відповідальністю м. Хмельницького. Як встановили податківці, Міністерство охорони здоров’я України відмовило підприємству у видачі ліцензії на виготовлення вказаних ліків у зв’язку із відсутністю умов, засобів для виробництва та досліджень готової продукції на якість та безпечність.

За результатами перевірки податківцями вилучено з незаконного обігу медичних препаратів загальною вартістю близько 733,0 тис. грн., перевірка продовжується.

А перевірки аптечних закладів тривають...
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору