Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині податківці розпочали перевірки аптечних закладів

Хмельницька область 06-лис, 2009, 10:449 Lobanovskiy 984
На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 31.10.2009року, Антимонопольного комітету України від 30.10.09 №23-29/02-9584 та відповідного листа ДПА у Хмельницькій області від 02.11.09, у зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією в Україні та упередженням порушень законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють реалізацію лікарських засобів і виробів медичного призначення в мережах аптечних закладів, начальником ДПІ у місті Хмельницькому Вячеславом Семенюком 3 листопада поточного року видано розпорядження "Про перевірки суб'єктів господарювання, які здійснюють реалізацію лікарських засобів". Чинним розпорядженням створено робочу групу із працівників інспекції для відпрацювання вказаних вище суб'єктів підприємницької діяльності.
Про це повідомляє прес-група ДПІ.


На території міста Хмельницького функціонує 85 аптечних закладів, які належать 28-ми суб'єктам господарювання, що зареєстровані в ДПІ у місті Хмельницькому, та 14 аптечних закладів, які належать 10-ти суб'єктам господарської діяльності, що зареєстровані в інших ДПІ.
3-4 листопада 2009 року проведено 8 перевірок аптечних закладів з питань дотримання порядку проведення розрахунків за товари (послуги), вимог з регулювання обігу готівки, наявності торгових патентів і ліцензій. За результатами перевірок очікувана сума штрафних (фінансових) санкцій – 24,0 тис.грн. Виявлені порушення стосувалися не проведення розрахункових операцій через розрахунковий розхідний ордер, невідповідність сум готівкових коштів на місці проведення розрахунків з денним звітом по РРО, порушення режиму попереднього програмування, встановлено реалізацію не облікованого у встановленому порядку лікарських засобів.
Про результати послідуючих перевірок буде проінформовано.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору