Рівне:

Створення та просування сайтів

В Тернополі марлеві пов'язки можуть продавати в кіосках з газетами

Тернопільська область 06-лис, 2009, 08:359 Lobanovskiy 896
Міський голова Тернополя Роман Заставний повідомив, що готовий розпочати переговори з власниками мереж газетних кіосків, щоб в них розпочати продаж індивідуальних захисних масок.
Про це повідомляє Тернопільська міська рада.


"Якщо ми говоримо, що аптеки відвідують люди, які себе погано почувають, то навіщо іншим туди заходити. Я готовий виступити з ініціативою, щоб маски продавалися в газетних кіосках. - коментує Роман Йосипович. - Це зменшить навантаження на аптеки і люди куплятимуть їх на вулиці, не заходячи в приміщення, де традиційно більша кількість бактерій".
Відповідаючи на питання, чи доцільно про це говорити, коли маски багато хто пропонує безкоштовно, Роман Йосипович уточнив, що йдеться про ті засоби особистої гігієни, які на державному рівні мають надійти в місто, і які підлягають продажам. Ініціатива стосується виключно того, щоб можливість придбати маску спростити та не створювати ажіотажів в аптеках.
"Зрештою, одноразові маски слід міняти через 2-4 години, тому жодних проблем в цьому не бачу. Було би що продавати чи роздавати". - зазначає пан Заставний.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Янек. 06-лис, 09:50

Заставний організує продаж масок коли епідемія закінчиться! Балаболи, що в місті, що в області!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору