Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині, у Камені – Каширському, збудують ретранслятор

Волинська область 06-лис, 2009, 08:409 Lobanovskiy 1 180
Голова обласної ради Анатолій Грицюк провів нараду із керівниками окремих управлінь облдержадміністрації, телепередавальних організацій, обласної держтелерадіокомпанії. У роботі зібрання взяв участь і голова облдержадміністрації Микола Романюк.
Про це повідомляє Волинська обласна рада.


Приводом для проведення наради стало звернення до обласної ради директора товариства «Телемережі України» Миколи Пілюка щодо можливості добудови за кошти даного підприємства телевежі у Камені – Кащирському. У листі, зокрема, йдеться: «Враховуючи, що в умовах кризи кошти в обласному бюджету і державному Концерні РРТ обмежені, то перспектива завершити будівництво і ввести в дію ретранслятор не значна.
Турбуючись про розвиток радіотелевізійних мереж області та маючи досвід будівництва таких об’єктів, ТОВ «Телемережі України» пропонують обласній раді допомогу у якнайшвидшому введенні цієї вежі в експлуатацію.»
Можливість висловити свої пропозиції мали усі учасники наради. Пропонувалося добудувати даний об’єкт за кошти концерну РРТ з подальшою передачею телевежі в державну власність. З цим не погодились керівники області оскільки суттєву суму коштів з обласного бюджету вже вкладено в будівництво і тому ретранслятор має бути власністю громади області.
Вислухавши усіх учасників наради, голова обласної ради Анатолій Грицюк запропонував, що якщо з’явиться можливість, то дофінансувати будівництво телевежі у Камені – Каширському з обласного бюджету цього року, або закласти цю суму на перший квартал наступного. «А коли даний об’єкт буде зданий, як цілісний майновий комплекс, тоді ми всі разом і подумаємо кому його здати в оренду. Я проти продажу цієї вежі, адже туди вкладені гроші громади», - зазначив Анатолій Грицюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору