Рівне:

Створення та просування сайтів

Підприємці не стоять осторонь епідемії, допомагаючи львівським лікарням

Львівська область 12-лис, 2009, 11:569 Lobanovskiy 882
У двох львівських лікарнях хворим на пневмонію безкоштовно роздають кисневі коктейлі. Підприємці надали по два апарати для виготовлення кисневих коктейлів у лікарню швидкої допомоги та міську дитячу лікарню.
Про це повідомляє Марія Калька, Львівська міська рада.


Під час пневмонії легеням людини не вистачає кисню. Кисневий коктейль виготовляється за допомогою яблучного соку та сиропу кореня солодкого, а завдяки спеціальному апарату створюється спеціальна пінка – є поживним для організму кожної людини. Зокрема для хворого – допомагає краще засвоювати ліки. Один склянка такого коктейлю прирівнюється до 1,5 годинної прогулянки парком. Водночас, лікарі запевняють, вживати коктейлі корисно не лише хворим, але усім людям, які дбають про своє здоров’я. «Для хворих було великою несподіванкою отримати крім ліків безкоштовно ще й такі смачні і корисні кисневі коктейлі. Нашим пацієнтам є дуже приємно, що про них дбають. Ці коктейлі наповнюють легені киснем, якого не вистачає, покращується метаболізм в організмі, краще засвоюються ліки та пришвидшується лікування. Також ці коктейлі є дуже корисними для здорових людей, які дбають про своє здоров’я, для профілактики», – говорить в.о. завідувача відділу І терапії Лілія Мельник.

Чотири апарати підприємці встановили у дитячій лікарні та лікарні швидкої допомоги. Представники «Метро» та «Криївки» забезпечили соками, сиропом кореня солодкого та одноразовим посудом. Хворим безкоштовно роздають коктейлі двічі на день. А у точках продажу підприємці знизили ціни до собівартості, аби у час епідемії кожен львів’янин міг отримати чистий кисень для свого організму.

«Ми розуміємо, наскільки важливим є зараз для людей профілактика. Те, що ми зробили для хворих – це допомога, яку повинен надати кожен підприємець, який має таку можливість. Також ми домовилися з власниками закладів, де розміщені наші точки продажу кисневих коктейлів, аби вони знизили нам ціну за оренду, таким чином ми можемо продавати кисневі фреші за собівартістю і кожен львів’янин може підтримувати свій організм в тонусі», – розповіла Анна Тимків, підприємець.

Точки продажу кисневих коктейлів розташовані на другому поверсі міського аквапарку, в центрі у ресторані «Криївка» та на Сихові в басейні «Дельфін».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору