Рівне:

Створення та просування сайтів

Підсумки першої половини

Спорт 13-лис, 2009, 09:339 prov 931
Підсумки першої половини


Зібганою, через впровадження карантину, завершилася перша половина першості України з футболу у другій лізі.
Матчі чотирнадцятого туру, які мали відбутися першого листопада, перенесли на весняну частину змагань. Рівненський “Верес” мав зустрічатися з МФК “Миколаїв” на виїзді. Зараз команда перебуває у відпустці, й можна зробити невеличкий огляд виступів рівненської дружини у першості. Його умовно можна розділити на два періоди — до приходу спонсора й після. Отож, стартував “Верес” під керівництвом Миколи Філіна. За скрутного фінансового становища рівняни провалили старт змагань. У трьох матчах “Верес” зазнав трьох поразок, забивши при цьому три голи і пропустивши 12. Всі три голи — на рахунку Володимира Гайдука.
П’ятого вересня оновлена команда у Плисках здобула першу перемогу. Отримавши допомогу потужного спонсора — Західної дирекції страхової компанії “Княжа” — команда дозаявила цілу групу гравців зі столичного ЦСКА, який припинив виступи, на чолі з головним тренером Андрієм Ковтуном. Разом із фінансовою підтримкою команда отримала чітке завдання — вихід у першу лігу. Упоратися з цим буде вкрай складно, адже було втрачено багато дорогоцінних очок. На чолі із Андрієм Ковтуном “Верес” провів вісім ігор. В них було здобуто чотири перемоги, дві нічиї та дві поразки. Прикро, але поступалася наша команда двічі вдома. Рівняни забили десять голів і шість пропустили. За “Верес” відзначалися сім гравців: Сергій Дячук — чотири рази, і по разу Олександр Поліщук, Денис Синчук, Рустам Новрузов, Олександр Гаврилюк, Дмитро Бєлов та Олександр Любар.
Орієнтовно команда збереться десятого грудня і приступить до передсезонної підготовки. Де і яким складом це відбуватиметься — стане відомо пізніше.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору