Рівне:

Створення та просування сайтів

Млинець виявився глевким

Спорт 17-вер, 2009, 10:069 prov 1 002
Млинець виявився глевким


Звітний домашній поєдинок рівненського „Вереса” проти “Росі” (Біла Церква) у чемпіонаті України у другій лізі любителі футболу чекали з нетерпінням. Перед вболівальниками постала зовсім нова команда, яка отримала потужного спонсора — Західну дирекцію страхової компанії „Княжа”. Відчувши фінансову підтримку, керівництво рівненської команди заявило гравців столичного ”ЦСКА” на чолі з їх головним тренером Андрієм Ковтуном. Саме під його керівництвом оновлений “Верес” зумів здобути першу перемогу у чемпіонаті у попередньому турі проти „Єдності”.
У п’ятницю Андрій Ковтун провів перше офіційне тренування нової команди в Рівному, а вже у неділю футболісти вийшли на поле стадіону „Авангард”. Аби на власні очі побачити гру улюбленої команди, на центральний стадіон прийшло три з половиною тисячі глядачів — небувала в останні роки підтримка. Дирекція стадіону „Авангард” не була готова до такої кількості вболівальників. Єдина каса не могла впоратися з роботою, й шанувальникам футболу довелося вистояти чималу чергу. Майже до кінця першого тайму глядачі заповнювали стадіон. Ажіотаж передався на гравців „Вереса”. Вони намагалися зіграти якнайкраще, але через надмірне хвилювання багато чого не виходило.
Здавалося, все того дня було проти господарів. Володіючи територіальною перевагою, підопічні Андрія Ковтуна лічені рази по-справжньому загрожували воротам. Натомість гості, контратакуючи, мали більше шансів відзначитися. Саме вони відкрили рахунок наприкінці першої половини. Проте у компенсований час футболісти “Вереса” заробили пенальті. На жаль, Олександр Поліщук переграти воротаря гостей не зумів. У середині другого тайму не витримав нервового напруження Арсен Манасян. За удар суперника після зупинки матчу його було вилучено. Граючи в меншості, господарі зуміли зрівняти рахунок. Сергій Дячук пройшов по флангу і прострілив — м’яч рикошетом від захисника з воротарем вкотився у сітку воріт „Росі”. Проте останнє слово було за білоцерківськими футболістами. У компенсований час чергова контратака “Росі” завершилася взяттям воріт “Вереса” — 1:2.
Олег Мельниченко, тренер „Росі:
— В мене склалося двояке враження від гри. Одне скажу — вона була важкою. Як на мене, наша молода команда зіграла непогано. Звичайно, результатом задоволені, а от грою — лише окремими епізодами. На жаль, гравці багато не виконують того, чого ми від них вимагаємо. У „Вереса” були більш досвідчені виконавці, вони підсилили команду. Бажання перемогти у ваших футболістів було величезне. Іноді емоції переважали у гравців обох команд.
Андрій Ковтун, головний тренер „Вереса:
— Що б я зараз не казав — це все буде пустий дзвін. Якщо ставляться максимально високі завдання, то ми не маємо права не те що програвати, просто втрачати очки. Це був найгірший матч команди. Чому так сталося не знаю, будемо розбирати гру. Мабуть, на це вплинуло величезне бажання гравців виграти. Проте коли емоції переважають думки, то з цього нічого доброго не вийде. Від імені команди прошу вибачення у вболівальників за гру і результат. Вони нас палко підтримували, незважаючи на поразку.
Володимир Сидорчук, директор Західної дирекції СК „Княжа”:
— Ми знали, яке фінансове становище ФК „Верес”. Тому наша дирекція звернулася до керівництва страхової компанії з пропозицією спонсорувати клуб. Є позитивне рішення, і Західна дирекція страхової компанії „Княжа” буде виступати головним спонсором клубу. На жаль, сьогодні ми поступилися. Команда лише формується, але надіємося, що у майбутньому результати будуть. Наше завдання і наміри одні — вивести „Верес” у першу лігу. Звичайно, це буде складно і залежить від багатьох факторів. Щодо організаційних питань, зараз ведуться переговори. Є попередні рішення щодо проекту фінансування і підтримки „Вереса”. Щось конкретне зараз озвучувати зарано.
Результати решти ігор: „Нива” — „Динамо” — 1:2, „Моршин” — „Бастіон” — 0:1, „Буковина” — МФК „Миколаїв” — 0:0.
Лідирує у чемпіонаті чернівецька „Буковина” — 14 пунктів. У „Вереса” — три і дев’яте місце. У п’ятницю рівняни прийматимуть ФК „Львів-2”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору