Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський «Верес» серйозно підсилився і мріє вийти у першу лігу

Останні новини 09-вер, 2009, 13:199 Lobanovskiy 778
Команда другої ліги (група А) чемпіонату України «Верес» (Рівне), яка нещодавно ледь не припинила своє існування, зараз мріє про завоювання путівки у першу лігу. Про це кореспонденту ЗІКу повідомили сьогодні, 9 вересня, джерела, близькі до керівництва нового генерального спонсора клубу – Західної дирекції страхової компанії «Княжа».
Генеральним спонсором ФК «Верес» стала Західна дирекція страхової компанії «Княжа». Нові спонсори команди з Рівного поставили перед «Вересом» завдання потрапити у першу лігу. Для цього в команді відбулися серйозні кадрові зміни.
Новим головним тренером «Вереса» став добре знаний колишній воротар «Динамо», «Шахтаря», «Кривбасу», «Ворскли» та «Закарпаття» Андрій Ковтун. Він донедавна працював у столичному ЦСКА, який через серйозні фінансові проблеми минулого тижня припинив свої виступи в національному чемпіонаті.
Саме Андрій Ковтун посприяв тому, що нещодавно у заявці клубу з Рівного стали фігурувати прізвища одразу 14 колишніх гравців ЦСКА. Склад друголігового «Вереса» також поповнив колишній воротар команди вищої ліги «Арсенал» (Київ) Роман Байрашевський, який останнім часом виступав у першості Рівненської області.
Додамо, що в останньому турі першості України підопічні Андрія Ковтуна з рахунком 0:1 перемогли на виїзді команду «Єдність» (Плиски), яка в суботу, 12 вересня, у матчі 1/8 фіналу Кубка України зіграє проти донецького «Шахтаря».

ЗІК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору