Рівне:

Створення та просування сайтів

Серія перервалася вдома

Спорт 07-чер, 2007, 18:379 prov 1 213
Вже на другій хвилині господарі змінили рахунок на табло. Чи не перша небезпечна атака футболістів ”Вереса” завершилася голом. Юрій Скороход пройшов по флангу і навісив у штрафний майданчик броварчан. Першим до м’яча встиг Олександр Любар і головою спрямував м’яч у сітку воріт гостей. Гості активізувалися з тридцятої хвилини. І майже відразу зрівняли рахунок. Рівняни порушили правила метрів за тридцять від воріт поблизу бокової лінії. Андрій Коляда нічого не вигадував і просто пробив по воротах. М’яч, перелетівши через В’ячеслава Голюка, влетів у сітку воріт ”Вереса”. Такий перебіг подій не збентежив господарів. Підопічні Івана Кованди продовжували атакувати. Їх наполегливість була винагороджена. Юрій Скороход, отримавши м’яч від Віталія Сидорова, ввійшов у штрафний майданчик. Обігравши захисника, нападник пробив і рахунок знову став на користь рівнян — 2:1.

На початку другого тайму команди провели заміни й обмінялися небезпечними атаками. В середині тайму «Нафком» знову зрівняв рахунок. Олег Якименко головою відправив м’яч у ворота. Іван Кованда проводить заміну і на футбольному полі з’явився Володимир Никончук. Зі свіжими силами нападник почав завдавати клопоту захисту ”Нафкому”. В одному з епізодів проти Володимира було порушено правила у воротарському майданчику — пенальті. Виконувати одинадцятиметровий удар узявся Сергій Вознюк. На жаль, переграти Дмитра Іванова йому не вдалося. Втома та незабитий пенальті негативно позначився на діях рівнян. Поєдинок наближався до бойової нічиї, коли одна із останніх атак ”Нафкома” завершилася призначенням одинадцятиметрового у ворота господарів. Сергій Левченко пробив унизу у правий від воротаря кут. В’ячеслав Голюк вгадав напрямок удару, але зупинити м’яч не зміг — 2:3.

Іван Кованда, технічний директор ”Вереса”:

— Я не задоволений результатом матчу. Оптимальним завершенням була б нічия. На жаль, команда функціонально не готова грати на високому рівні всі дев’яносто хвилин. Наприкінці матчу футболісти поступалися супернику у фізичній готовності. Нам необхідно кілька досвідчених гравців. Незважаючи ні на що, будемо старатися набрати у виїзних поєдинках чотири очки. Здаватися не будемо.

Після 26 ігор ”Верес” залишається на тринадцятому місці — 19 очок. Черговий поєдинок наша команда проведе 9 червня на виїзді з командою ”Інтер” з Боярки. Суперник посідає останнє місце — 15 очок. Лідирує у чемпіонаті овідіопольський ”Дністер” — 58 очок.

Результати решти ігор: ”Єдність” — ”Буковина” — 3:1, ”Дністер” — ”Карпати-2” — 1:0, ”Княжа” — ”Нива” — 0:0, ”Динамо-3” — ”Факел” — 1:2, ”Нафтовик” — ”Рось” — 2:3, ”Енергія” — ”Інтер” — 3:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору