Рівне:

Створення та просування сайтів

Нафком — як прокляття

Спорт 30-кві, 2009, 09:579 prov 1 284
Саме так можна сказати про суперника рівненського “Вереса” у 26-му турі чемпіонату України з футболу у другій лізі. Ні як не може вдома наша команда “розчаклувати” ворота “Нафкома”. Другий рік поспіль у матчах цих команд перемагають гості, ще й з однаковим рахунком — 0:4.
Початок зустрічі залишився за гостями. Вже на першій хвилині ”Нафком” повів у рахунку. Рівняни порушили правила поблизу карного майданчика. До м’яча підійшов Сергій Воронін й невідпорно пробив у ближній від воротаря кут. Гості продовжували домінувати на футбольному полі. В середині першого тайму броварчани видали п’ятихвилинку, впродовж якої тричі змогли відзначитися. Спершу Богдан Варченко виконав подачу на ближній кут воротарського майданчика. Залишений захисниками господарів напризволяще, Сергій Герасимець не влучив у ворота. За хвилину поблизу воріт ”Вереса” виник схожий епізод. Цього разу навіс зробив Вадим Бовтрук, а Сергій Кушка пробив головою не надто вдало. Через невеликий проміжок часу все той же Кушка потужно пробив по воротах з-за меж штрафної — Печинський витягнув м’яч з дев’ятки, перевівши його на кутовий. Попри все, вберегти ворота від голу рівнянам не вдалося. На 32 хвилині ”Нафком” подвоїв рахунок. Затяжна атака з подачею кількох кутових завершилася результативним ударом. Все той же Сергій Воронін пробив у ближній кут, і Павло Печинський вдруге не зміг врятувати команду. Всі потуги господарів створити щось путнє поблизу воріт гостей зводилися нанівець. Рідкі атаки доводилися до логічного завершення — підопічні Олега Федорчука намагалися зірвати їх ще до штрафного майданчика. В більшості випадків їм це вдавалося. Жодного більш-менш небезпечного моменту поблизу воріт Василя Скибенка футболісти ”Вереса” не створили. Не тільки в першому, але й у другому таймі.
Не змогли внести перелом у матч численні заміни, які зробив Микола Філін. У команді не знайшлося характеру, бійцівських якостей, аби витримати удар та переломити хід поєдинку. На дев’ятій хвилині другого тайму Сергій Герасимець, не без допомоги воротаря рівнян, довів рахунок до розгромного. Простий навіс Андрій Мозеров мав легко ліквідувати. Але він незрозумілим чином не втримав м’яч, який влетів у сітку воріт. Перед цим ”Нафком” зумів відзначитися, але за мить до цього головний суддя зафіксував положення поза грою. На жаль, наприкінці матчу у ворота господарів влетів ще один м’яч. Мозеров невдало вибив м’яч від своїх воріт. Сергій Кушка поборовся із захисником рівнян, відібрав його і вийшов сам на сам із воротарем „Вереса”. Андрій Мозеров збив гравця ”Нафкома”, і суддя призначив одинадцятиметровий удар. Сам постраждалий, впевнено реалізувавши пенальті, довершив побиття ”Вереса”.
Поразка відкинула ”Верес” у турнірній таблиці на 12 місце — 29 очок. Лідирує тернопільська ”Нива” — 55 пунктів.
Результати решти ігор: ”Карпати-2” — ”Рось” — 0:2, ”Бастіон” — МФК ”Миколаїв” — 2:0, ЦСКА — ”Арсенал” — 0:2, ”Нива” (Тернопіль) — ”Єдність” — 1:0, ”Дніпро” — ФК ”Коростень” — +:-, ”Динамо-Хмельницький” — ”Оболонь-2” — +:-, ”Княжа-2” — ”Буковина” — -:+.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору