Рівне:

Створення та просування сайтів

Результат — не за грою

Спорт 02-вер, 2010, 15:289 Lobanovskiy 992
Черговий матч першості України у другій лізі не приніс радості ніs вболівальникам, ні гравцям ФК “Верес”. Приймаючи вдома хмельницьке “Динамо”, господарі поступилися з мінімальним рахунком — 0:1. Щоправда, він не відповідає перебігу подій на футбольному полі. Рівняни виглядали не гірше за суперника. І це при тому, що більше половини матчу грали у меншості.

Результат — не за грою

Початок поєдинку був за “Динамо”. Вже на шостій хвилині Богдан Бортнік міг відзначитися. Захисник “Вереса” Сергій Воротеляк почав обігравати нападника і втратив м’яч. “Динамівець” “обікрав” рівнянина і вискочив на побачення із Павлом Печинським. На щастя, удару Бортніка забракло влучності — м’яч потрапив у штангу. Хмельничани продовжували володіти ініціативою. Рівняни зробили ставку на контратаки, які у першому тайму їм не вдавалися. На двадцятій хвилині виник ще один небезпечний момент поблизу воріт “Вереса”. З близької відстані ворота розстрілював Олексій Муравський — м’яч пішов повз. До завершення першої половини небезпечних моментів поблизу обох воріт не було. Футболісти часто порушували правила, тож головний арбітр змушений був карати винуватців жовтими картками. Щоправда, деякі його рішення викликали сумніви. Якби там не було, наприкінці першого тайму “Верес” залишився в меншості — Ігор Жук впродовж п’яти хвилин двічі побачив жовту картку й змушений був залишити футбольне поле.
Як не дивно, але вилучення позитивно вплинуло на дії господарів. Після перерви підопічні Віталія Шевчука стали активнішими, продемонструвавши впевнену та цікаву гру. Вже на третій хвилині Андрій Оксенюк здійснив слаломний прохід і пробив у ближній кут. Екс-вересівець Василь Козіброда з труднощами перевів його на кутовий. Через чотири хвилини перевірив пильність воротаря “Динамо” Олександр Любар. Його удар у дальній кут Козіброда відбив. На п’ятнадцятій хвилині другого тайму господарі створили чи не найкращу умову забити. Олександр Любар вийшов один на один з воротарем гостей, але пробив невлучно. Не забиваєш ти, забивають тобі. Численні заміни гостей дали свої плоди. Андрій Слободян, який незадовго до цього вийшов на футбольне поле, пробив здалеку у бік воріт “Вереса”. М’яч потрапив у голову Олегу Котюку і, змінивши траєкторію, влетів у ворота. Павло Печинський не був готовий до такого розвитку подій. Пропущений гол вибив з колії рівнян. За інерцією вони намагалися атакувати, але небезпечних моментів поблизу воріт Василя Козіброди вже не виникало. На противагу їм, хмельничани наприкінці матчу мали змогу забити ще. Проте удар Олександра Шимка зі штрафного вийшов невлучний. Фінальний свисток зафіксував перемогу “Динамо”, а “Верес” залишив з нулем у графі очко…
Результати решти ігор: “Бастіон” — ФК “Суми” — 2:0, “Чорноморець-2” — “Нива” — 2:0, МФК “Миколаїв” — “Скала” — 3:0, “Рось” — “Енергія” — 1:5, “Єдність” — “Десна” — 2:2.
У суботу “Верес” провів виїзний поєдинок у Новій Каховці з місцевою “Енергією”. На жаль, втримати господарів підопічним Віталія Шевчука вдалося лише у першому таймі (0:0). “Посипалися” рівняни після вилучення Максима Фірсова (56 хвилина). За хвилину у ворота гостей забили перший гол, а наприкінці матчу ще три. Фінальний рахунок — 0:4.
Результати решти ігор: ФК “Суми” — “Десна” — 1:1, “Скала” — “Рось” — 4:0, “Нива” — МФК “Миколаїв” — 1:2, “Бастіон” — “Чорноморець-2” — 0:0, “Динамо” — “Єдність” — 1:0. Лідирує у групі “А” “Енергія” — 16 очок. “Верес” з нулем очок на одні турнірної таблиці.
Наступний матч рівняни проведуть вдома — 4 вересня прийматимуть моршинську “Скалу”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору