Рівне:

Створення та просування сайтів

Чергова ганьба рівнян

Спорт 23-вер, 2010, 12:489 Lobanovskiy 1 068
Через незадовільні результати “Вереса” у першості (сім поразок у семи матчах) керівництво клубу представило гравцям нового керманича — Миколу Яцюка. Дебют нового наставника відбувся у Тернополі, де рівняни мінімально поступилися 2:3. На своєму стадіоні команда під керівництвом Миколи Яцюка зазнала нищівної поразки від іллічівського “Бастіона” — 0:6 (0:2).

Чергова ганьба рівнян


Суперники жваво розпочали поєдинок. Проте із середини першого тайму почала вимальовуватися перевага гостей. Доказом стали чотири хвилин, впродовж яких підопічні Миколи Яцюка заробили три жовті картки. Рівняни не встигали за суперником. Саме програш у швидкості став причиною першого голу. Ігор Пащенко легко пройшов на фланзі двох гравців “Вереса” і, ввійшовши у карний майданчик, невідпорно пробив у дальній кут. Рівняни відразу відповіли небезпечним випадом. Партнери вивели на ударну позицію Ігоря Хлібовича. Проте його удар воротар гостей перевів на кутовий. Наприкінці першого тайму “Бастіон” подвоїв перевагу. Сергій Воротеляк помилився в захисті і змушений був порушувати правила у карному майданчику. Суддя вказав на одинадцятиметрову позначку. Вирок впевнено виконав Олександр Нечипорук.
Після перерви ситуація на футбольному полі не змінилася. Господі атакували і забивали. На старті другого тайму рівняни заробили ще один пенальті. І знову Олександр Нечипорук зумів переграти Михайла Суходолова. Пройшло чотири хвилини і Сергій Єфімчук заробляє другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону. В меншості господарі “посипалися”. Користуючись чисельною перевагою, гості почали один за одним створювати гольові моменти поблизу воріт господарів. Вже через три хвилини Саїд Белмохтар в боротьбі із захисниками забиває четвертий гол. Відразу головний тренер “Бастіону” Олександр Краснянський змінює свого бомбардира (взагалі іллічівці провели всі заміни) на Миколу Тарарова, який довершив перемогу над “Вересом”. Через хвилину Микола після розіграшу кутового забив свій перший гол. Господарі намагалися забити бодай гол престижу. Проте нарвалися на контратаку, і Микола Тараров оформив дубль та встановив остаточний рахунок. Наприкінці матчу він міг відзначитися ще двічі. Першого разу його удару головою з близької відстані забракло влучності, а другого — на шляху м’яча стала поперечина. Фінальний свисток зафіксував ганебну поразку 0:6.
Лідирує у першості “Енергія” з Нової Каховки — 23 очки. На два менше у МФК “Миколаїв”. Рівненський “Верес” з нулем очок перебуває на дні турнірної таблиці.
Результати решти ігор: МФК “Миколаїв” — ФК “Суми” — 2:1 (переможний гол забив вихованець рівненського футболу Юрій Скороход), “Єдність” — “Нива” — 4:0, “Десна” — “Скала” — 1:2, “Динамо” — “Енергія” — 1:2, “Рось” — “Чорноморець-2” — 0:3.
Наступний матч “Верес” проведе 25 вересня в Одесі проти місцевого “Чорноморця-2”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору