Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка від вчорашнього аутсайдера

Спорт 17-кві, 2008, 12:319 prov 1 179
Серйозність своїх намірів гості продемонстрували уже на початку матчу. На першій хвилині Роман Негерей увірвався у штрафний майданчик господарів, але його удару забракло влучності. Через кілька хвилин на вістрі атаки був Сергій Кушка. Лише на десятій хвилині рівняни спромоглися створити небезпеку поблизу воріт суперника — Олег Шатковський заробив кутовий. Через дві хвилини Анатолій Коломієць завдав дальнього удару, з яким ледь впорався Дмитро Іванов. ”Верес” притис ”Нафком” до воріт. Впродовж кількох хвилин господарі двічі завершували комбінації ударами. Проте воротар гостей з ударами Олександра Любара та Дем’яна Назаренка впорався. Володіючи територіальною перевагою, рівняни мало створювали небезпечних, по-справжньому гольових моментів. Натомість футболісти ”Нафкома” доводили свої атаки, які були гострішими, до логічного завершення. Грім серед ясного неба грянув для господарів на 28 хвилині. Здавалося, простий навіс з флангу, втім через невпевнені дії захисту рівнян він завершився невідпорним ударом Сергій Шаповала. Наприкінці першого тайму Анатолій Коломієць мав нагоду зрівняти рахунок, але удар не вдався.
Після перерви господарі намагалися відігратися. Проте дальні удари ставали здобиччю воротаря броварчан або їм не вистачало влучності. На потуги ”Вереса” гості відповіли двома голами впродовж трьох хвилин. Вони стали наслідком грубих помилок у центрі захисту господарів. В обох випадках неузгодженістю захисту скористався Сергій Кушка, який спершу пробив воротаря Василя Козіброду, а в другому — обіграв останнього і послав м’яч у порожні ворота. Численні заміни не внесли суттєвих змін у хід поєдинку. Рівняни намагалися бодай скоротити рахунок, але на важкому полі це зробити було складно. Натомість гості наприкінці матчу забили четвертий красень-м’яч. Андрій Козлюк розіграв кутовий удар і невідпорно пробив у дальній кут воріт ”Вереса”.
Результати інших поєдинків: “Княжа” — “Нива” — 1:0, “Рось” — “Єдність” — 1:0, “Карпати-2” — ФК “Коростень” — 0:1, “Енергія” — “Поділля-Хмельницький” — 0:3, “Буковина” — “Нива-Світанок” — 1:0, “Динамо-3” — “Арсенал” — 2:1 , “Нафтовик” — “Оболонь-2” — -:+.
Віталій Шевчук, граючий тренер “Вереса”:
— Перш за все, хочу попросити вибачення у вболівальників за бездарну гру. Результат катастрофічний для нас всіх і мене особисто. Це стало наслідком програшу боротьби в центрі футбольного поля. Після другого пропущено кинулися відіграватися і знову наразилися на контратаку. Суперник сьогодні був сильнішим, тому перемога “Нафкома” закономірна. Будемо працювати над помилками, аби їх більше не робити.
Олег Федорчук, тренер “Нафкома”:
— Ми робимо зовсім нову команду. Після першої половини змагань гравців на канікули ніхто не відпускав. Добре підготувалися і в Рівне приїхали вигравати. Гадаю, ні в кого з присутніх не виникло сумнівів, що ми сильніші.
— Ви знайшли Володимира Гоменюка, який зараз є лідером сімферопольської “Таврії”?
— Не зовсім так. Його примітив Орест Баль, який, у свою чергу, передав його мені. Мені подобається його бажання грати, бажання до вдосконалення. В нього для цього є все. Головне — він справжній патріот. Таких ще треба пошукати вдень з вогнем!
Наступний поєдинок рівненський “Верес” проведе на виїзді. 18 квітня наша команда зіграє у Білій Церкві проти місцевого “Арсеналу”. Маючи 24 очки, рівняни посідають восьму сходинку турнірної таблиці. Лідирує ”Княжа” — 44 пункти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору