Рівне:

Створення та просування сайтів

Підйом затримується

Спорт 26-кві, 2007, 18:349 prov 1 255
Долю матчу вирішив єдиний гол, який білоцерківські футболісти забили за дванадцять хвилин до завершення першого тайму. Після швидкої атаки лівим флангом м’яч у штрафному майданчику отримав Дмитро Гордієнко. Захисники не змогли одному з кращих бомбардирів чемпіонату завадити пробити — і м’яч опинився у сітці воріт. До цього моменту підопічні Івана Кованди володіли невеликою територіальною перевагою. На жаль, скористатися кількома гольовими моментами не змогли. Мали можливість відзначитися Василь Лавренюк, Юрій Скороход. Проте на завершальній стадії їм бракувало влучності.

Після перерви ”Верес” намагався змінити стан речей на полі. Вже на шостій хвилині Олександр Любар після вкидання з-за бокової Віталія Сидорова ледь не проштовхнув шкіряну кулю в сітку воріт білоцерківців. Додавши в активності, рівняни заставили підопічних Івана Хіміча порушувати правила. В середині тайму впродовж десяти хвилин господарі тричі пробивали штрафні, двічі майже з одного місця. Спочатку удар Андрія Федорчука воротар гостей відбив на кутовий. На тридцятій хвилині перевірив пильність Івана Фельде Володимир Ткачук — вище воріт. За дві хвилині, з цієї ж точки, Сергій Вознюк змусив продемонструвати майстерність стража воріт ”Росі” — Фельде лише з другої спроби зафіксував м’яч. Такий сплеск активності змусив тренерів гостей провести кілька замін.

Останню спробу врятувати матч рівняни сприйняли на останніх хвилинах матчу. Спочатку Василь Лавренюк ударом з кутового змусив похвилюватися білоцерківців — на висоті був воротар. Вже в компенсований час Іван Фельде був безсилий зреагувати на потужний дальній удар Віталія Сидорова. На жаль, м’яч просвистів у лічених сантиметрах від штанги. Фінальний свисток зафіксував чергову поразку ”Вереса”, що не дозволяє залишити останнє місце у турнірній таблиці.

Іван Кованда, технічний директор ФК ”Верес”:

— Ми психологічно програли після пропущеного голу. Я не бачив гри у діях своїх футболістів у першому таймі. У другому картина покращилася, але добитися позитивного результату все одно не вдалося. Катастрофічно не вистачає гравця передньої лінії — забиваючого форварда. Були у поєдинку гольові моменти, але їх необхідно реалізовувати. На жаль, травми нас переслідують. Досвідчені Коломієць, Никончук, Закотюк, які могли б підсилити гру команди, травмовані. Надіюсь на цих кваліфікованих виконавців у наступних матчах.

Результати решти ігор: “Буковина” — “Нива” — 1:1, “Нафком” — “Факел” — 2:1, “Єдність” — “Енергія” — 3:0, “Дністер” — “Динамо-3” — 1:0, “Княжа” — “Інтер” — 2:0, “Оболонь-2” — “Карпати-2” — 1:2.

Після поразки “Верес” залишається на останньому місці — одинадцять очок після двадцяти ігор. Лідирує у чемпіонаті “Дністер” з Овідіополя — 44 очки у 19 іграх. Наступний поєдинок рівняни проведуть 28 квітня в Івано-Франківську проти місцевого “Факела” (друге місце — 43 очки після 20 ігор).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору