Рівне:

Створення та просування сайтів

Енергію не виключили

Спорт 19-кві, 2007, 19:029 prov 1 244
Вже у першому таймі гості поступалися 1:3. Щоправда, початок був за рівнянами. На двадцятій хвилині рахунок на табло змінив Віталій Сидоров. Така ситуація протрималася недовго — впродовж тринадцяти хвилин (28, 33, 41) господарі тричі ”розписалися” у воротах рівнян.

Після перерви “Верес” намагався врятувати матч. І це гравцям майже вдалося. За п’ятнадцять хвилин до завершення поєдинку Андрій Колаковський до мінімуму скоротив рахунок, 2:3. Проте “дожати” суперника рівнянам не вдалося. Під завісу матчу господарі збільшили свій відрив до двох голів — 4:2. До завершення зустрічі рахунок не змінився.

Приємно, що наша команда не складала “зброї” і до останнього боролася на футбольному полі. Але важко надіятися на позитивний момент, коли забивають голи півзахисники та захисники.

Лідирує у чемпіонаті ”Факел — 43 очки після 19 ігор, у ”Дністровця” — 41 після 18 ігор. Рівненський ”Верес” продовжує посідати останнє місце — одинадцять очок. Свій наступний матч наша команда проведе 21 квітня вдома проти білоцерківської ”Росі”.

Результати решти ігор: ”Факел” — ”Буковина” — 4:0, ”Княжа” — ”Дністер” — 0:0, ”Нафтовик” — ”Єдність” — 1:2, ”Рось” — ”Нафком” — 2:0, ”Інтер” — ”Карпати-2” — 0:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору