Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка від лідера

Спорт 28-травня, 2008, 15:359 prov 1 114
На результат вплинула далека відстань, яку подолали рівняни в автобусі. Поки наші футболісти ”розбігувалися”, господарі змогли забити. Під час вкидання ауту гравцями “Княжої” захисники “Вереса” не розібралися з м’ячем і Андрій Малик змінив рахунок на користь господарів. Підопічні Віталія Левченка не зупинилися на досягнутому і продовжували шукати щастя поблизу воріт Василя Козіброди. Вище усіляких похвал діяв на останньому рубежі Василь Козіброда. У випадках, коли і він не міг врятувати команду, на допомогу приходили захисники та стійки воріт.
Після перерви рівняни заграли активніше і зуміли дещо вирівняти гру. Проте створити бодай кілька небезпечних атак не змогли. Одна зі спроб завершилася ударом Анатолія Коломійця, але м’яч пройшов повз ворота господарів. До завершення поєдинку футболісти “Княжої” зуміли втримати свою перевагу у рахунку і здобути чергову перемогу (1:0). Вона дозволила їм достроково оформити перепустку у першу лігу.
Віталій Шевчук, граючий тренер “Вереса”:
— На результат матчу далася взнаки важка поїздка. Проте ми з усіх сил намагалися перенести вихід “Княжої” у першу лігу бодай на один тур. Хлопці “билися” до останньої секунди матчу на кожному клаптику футбольного поля. Ми все, що могли, зробили. Поки нам рано на рівних грати із такими командами, у яких умови підготовки набагато кращі, ніж у нас. У багатьох моментах виручав Василь Козіброда, який чудово провів поєдинок. Всі старалися, але...
Наступним суперником “Вереса” буде білоцерківська “Рось”, яку вдома рівняни прийматимуть у п’ятницю, 30 травня. На цей матч вийде оновлена команда, на чолі з новим головним тренером. У понеділок керівництво рівненського клубу дозаявило п’ятнадцять нових футболістів з команди “Штурм-МЕГУ”, яка виступала у чемпіонаті України з футболу серед студентів. Наставником команди у вівторок став Микола Філін, який готуватиме команду до заключних матчів нинішнього сезону. Чи змінить це щось — покаже час. А поки надіємося, що у п’ятницю побачимо оновлений “Верес” і, нарешті, першу перемогу у другій частині нинішнього чемпіонату.
Після 26 турів у чемпіонаті лідирує у змаганнях ”Княжа” — 65 очок. ”Верес” продовжує перебувати на одинадцятій сходинці — 26 пунктів. Наступний поєдинок наша команда проведе 30 травня з ”Россю”.
Результати решти ігор: ”Єдність” — ”Нафком” — 2:0, ”Нива” — ”Нафтовик” — +:-, ”Рось” — ”Динамо-3” — 4:1, ”Карпати-2” — ”Буковина” — 1:2, ”Поділля-Хмельницький” — ”Нива-Світанок” — 3:0, ФК ”Коростень” — ”Арсенал” — 2:1, ”Оболонь-2” — ”Енергія” — 4:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору