Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківська область взяла участь в селекторній нараді медиків

Івано-Франківська область 13-лис, 2009, 12:179 Lobanovskiy 921
11 листопада під головуванням першого заступника Міністра охорони здоров’я Василя Лазоришинця відбулася селекторна нарада з питань запровадження клінічних протоколів лікування хворих на грип, ГРВІ та їх ускладнених форм, а також щодо планів дооснащення закладів охорони здоров’я необхідною апаратурою і обладнанням. - Інформує обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики.
Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.


Від Івано-Франківської області на нараді були присутні начальник ГУОЗ ОДА Л.Малофій, його заступник З.Ціхонь, ректор національного медичного університету ак. АМН проф. Є. Нейко, проректор з навчальної роботи національного медичного університету проф. Л.Глушко, головний державний санітарний лікар області М. Яворський, головні штатні і позаштатні спеціалісти ГУОЗ ОДА, завідувачі кафедр медуніверситету, керівники обласних закладів охорони здоров’я. В районних і міських студіях були присутні керівники і спеціалісти центральних районних (міських) лікарень та інших закладів.
В селекторній нараді взяв участь Міністр охорони здоров’я України Василь Князевич, директори департаментів та головні позаштатні спеціалісти МОЗ України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору