Рівне:

Створення та просування сайтів

Івано-Франківську область з робочим візитом відвідав заступник Міністра охорони здоров’я України Зіновій Митник

Івано-Франківська область 14-лис, 2009, 09:219 Lobanovskiy 899
Вчора на Івано-Франківщину з робочим візитом прибув заступник Міністра охорони здоров’я України Зіновій Митник. Один з керівників медичної галузі держави відвідав кілька медичних закладів області, а саме: Івано-Франківську обласну інфекційну клінічну лікарню, обласний перинатальний центр, обласну дитячу клінічну лікарню. Також Зіновій Митник планує поспілкуватися з медиками, що працюють над подоланням епідемії, й відвідати один із районів області.
Про це повідомляє прес-служба голови ОДА.


При огляді медичних установ особлива увага зверталася на їх забезпечення необхідним медичним обладнанням та медикаментами. «Першу чергу обладнання, згідно рознарядки, усі регіони отримали ще минулого тижня. Зараз триває друга черга доставки обладнання в області. В першу чергу медичне обладнання надходить в ті регіони, що опинились в епіцентрі епідемії»,- зауважив Зіновій Митник.
Як повідомив заступник Міністра, клініки Західної України забезпечуються в першу чергу обладнанням, яке стосується штучної вентиляції легень. Протягом місяця даною апаратурою будуть забезпечені медичні установи, в яких на сьогодні її ще бракує. «Питання з апаратами штучної вентиляції легень буде знято буквально протягом найближчих днів. Зараз триває їх закупка у закордонних виробників і процес постачання в Україну»,- повідомив З.Митник.
Головні лікарі медичних установ повідомили заступнику Міністра, що на сьогодні їх установи повністю забезпечені необхідними медикаментами, однак висловили побажання збільшити кількість сучасного медичного обладнання для більш ефективного лікування хворих не тільки при даній епідемії, але й у разі виникнення інших захворювань серед населення області.
Зіновій Митник високо оцінив роботу облдержадміністрації та прикарпатських медиків у боротьбі із грипом та гострими респіраторними захворюваннями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору