Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 19-лис, 2009, 10:029 prov 1 169
Без рівнянина Сергія Ліщука “Валенсія” здобула домашню перемогу у чемпіонаті Іспанії над командою “Лагун Аро” — 75:71. Екс-пульсарівець напередодні поєдинку зазнав травми на тренуванні. Лікарі прогнозують повернення Сергія Ліщука на майданчик через місяць. Обстеження підтвердило діагноз, і Ліщук не допоможе своїй команді у найближчі чотири тижні.
***
Поновився чемпіонат України з баскетболу серед команд суперліги. Рівненський БК-93 “Пульсар” вирушив до Запоріжжя, де 19 листопада проведе матч Кубка Суперліги із місцевим БК “Верло-ЗНТУ”. Тим часом готують до оприлюднення календар Суперліги зі змінами.
У суботу відбулися три матчі чемпіонату: “Галичина” — “Ферро-ЗНТУ” — 73:81, “Азовмаш” — “Кривбассбаскет” — 73:77, БК “Київ” — “Говерла” — 81:73, “Хімік” — БК “Донецьк” — 75:84.
***
Рівненська команда “Сузір’я-НУВГП”, яка виступає у вищій лізі чемпіонату України з баскетболу, також поновлює ігри. 21 та 22 листопада підопічні Валерія Жартуна прийматимуть удома столичний клуб “ТІМ-СКУФ”.
***
Молодіжна збірна України (U-21) здобула важливу перемогу у кваліфікаційному раунді до “Євро-2011” у восьмій групі. Підопічні Павла Яковенка на виїзді здолали однолітків з Бельгії — 2:0. Ця перемога дозволила нашій збірній очолити турнірну таблицю — 11 очок.

Рівненщина спортивна

На три менше у французів та бельгійців. Приємно, що обидва голи забив вихованець кузнецовського футболу Олег Голодюк на 36 та 73 хвилинах. Перший гол гравець львівських “Карпат” забив після розіграшу кутового, а другий — головою після навісу. “Я всього лише правильно виконав тренерські настанови, бо перед грою отримав наказ по можливості завжди “закривати” дальню стійку” — сказав після матчу вихованець Бориса Котка.
***
На світовій першості з важкої атлетики, яка з 19 по 29 листопада проходитиме в місті Гоян (Південна Корея), Україну представлятимуть 11 спортсменів. Приємно, що серед одинадцяти кращих є представник Рівненщини. У ваговій категорії понад 105 кг виступатиме здолбунівчанин Микола Гордійчук.
***
В місті Обухів (Київська область) відбувся чемпіонат та Кубок України з пауерліфтингу, який проводила Українська бездопінгова федерація пауерліфтингу. Серед 150 учасників були представники радивилівського клубу “Атлант”. Юнаки Роман Береза, Михайло Лопатін, Олександр Мельник, Сергій Михалюк вибороли у своїх вагових та вікових категоріях перші місця. У Кубку України з жиму лежачи ветеран Геннадій Степанюк посів друге місце у ваговій категорії 100 кг.
***
Рівнянин Михайло Іверук став переможцем Міжнародного напівмарафону, що відбувся у Польщі в місті Косцян, його час — 1.04.47. Ще два наші спортсмени — Олександр Бабарика та Олександр Кіптач — посіли десяте та одинадцяте місця. Серед жінок рівнянка Світлана Станко стала третьою — 1.16.55. Загалом участь у напівмарафоні брало 700 бігунів з восьми країн.
***
Минулого тижня стартував хокейний сезон у Західноукраїнській аматорській лізі. У шостому за рахунком турнірі заявилося 13 команд з семи областей регіону – Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської. Команди зіграють турнір у два кола. Рівне представлятиме команда “Фаворит”, яка стартує 21 листопада у Луцьку в матчі проти ХК “Червоноград”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору