Рівне:

Створення та просування сайтів

До ЄВРО-2012 Львів матиме окрему веб-сторінку

Львівська область 19-лис, 2009, 16:069 Lobanovskiy 749
«До початку лютого наступного року приймаючим містам потрібно створити окремі сторінки, присвячені підготовці та проведенню Євро-2012 у місті. Спочатку така сторінка повинна бути двомовною - українською та англійською мовою, наступним кроком буде створення польської версії, а після остаточного жеребкування у 2011 році версій мовами тих країн, котрі гратимуть в нашому місті», - прокоментував помічник заступника міського голови з питань «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Володимир Кривенко.
Про це повідомляє Марія Лупиніс, Львівська міська рада.


«На сьогодні сторінка ЄВРО 2012 на офіційному сайті Львова вже має такі рубрики, котрі передбачають рекомендації УЄФА. Це інформація про стадіон, транспорт, готелі. За вимогами УЄФА цій сторінці потрібно стати самостійним довідковим ресурсом, який окрім цього повинен містити факти про місто, схеми руху громадського транспорту, путівники як дістатися з аеропорту чи залізничного вокзалу до стадіону та центру міста. На своїй сторінці УЄФА розміщатиме лише мінімальну інформацію про місто та даватиме посилання на сайти приймаючих міст. Це унікальний шанс для промоції кожного із приймаючих міст», - додав він.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи з футболу вважається третьою за значенням спортивною подією у світі, а протягом ЄВРО 2008 сайт www.euro2008.com мав 1,2 мільярдів унікальних відвідувань.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору