Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодик із Волині до смерті побив власного батька

Волинська область 20-лис, 2009, 12:409 Lobanovskiy 820
Поламав старому ребра, спричинив струс мізку. А перед тим - відрубав пальця. Мотив просто вражає: старий відмовився позичити сокиру.

Борисови конфліктували систематично. Градус скандалу в родині залежав від кількості випитого.

Олексій Лисюк, керівник відділення Маневицького РВ міліції:

- З того, що ми знаємо - сім’я вживала алкогольні напої. Вживала. Як батько, так і цей Борисов Олег. За матір сказати не можу, бо я з нею не стикався. Але самі бачите: наглядний приклад сьогодні.

Того ранку приводом для чергової сварки стала сокира. Підпитий син надумав вирубати на городі земляну грушу. Звернувся до батька по реманент, а той не дав. Відмова настільки розлютила хлопця, що в хід пішли кулаки. Пізніше не на камеру пояснив: мстився не так за себе, як за матір.

Тетяна Кирилівна, мати затриманого:

- Син заступався за мно. Олег сильно заступався. Він просив: тату, не чіпай маму, вона ж тобі групу зробила, все зробила… А він до мене скакав весь час. Міг от за волосся схопити, там схопити. А той заступався за мною.

Гамселив старого доти, доки той не знепритомнів. А коли пізніше довідався про діагноз - гематома мізку та поламані ребра, одразу "став на лижі". Знав: не дай Боже пенсіонер помре, правоохоронці оголосять розшук. Так і сталося.

Олександр Стернічук, кореспондент СТЕНД-АП:

- У криївці на околиці містечка зловмисник просидів три доби, попередньо запасшись їжею та питвом. На вулицю не виходив, світла не вмикав. Та все ж, на міліційний гачок втрапив. Коли продукти харчування закінчилися, з’явився у батьківській хаті.

На вулицю Енгельса в Маневичах Олег повернувся вночі. Вартові порядку востаннє дали йому можливість "пройтися" по каструлях, навіть випити кварту горілки. А коли розморений вечерею лиходій заснув, на його руках клацнули кайданки. Кажуть, з полегшенням зітхнули і сусіди, і містяни.

Олексій Лисюк, керівник відділення Маневицького РВ міліції:

- Його навіть боялася матір, боялася сестра, батько. Сусіди з ним в контакт не входили, бо він був неадекватним чоловіком. Дуже спильчивий, має негативні риси характеру. Одна з яких - не координує свої рухи. Не думає про наслідки, які вчиняє.

Відповідати за цю ваду Олегові доведеться не перше. Три роки тому за любов до бійки поплатився обмеженням волі. Умовно. Але згадувати про це розбишака не хоче, відмовляється розповідати щось журналістам.

Тепер з найрідніших в хлопця - сестра та матір. Перша за вбивство батька кляне його на всі боки, друга - жаліє і тужить. Адже знає: за свій вчинок її недолуге дитя може втрапити за ґрати на десять років.

Олександр Стернічук, Інна Сухо верхова, Волинська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору