Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулася прес-конференція міського голови Житомира

Житомирська область 26-лис, 2009, 07:359 prov 801
25 листопада 2009 року в прес-центрі міської ради відбулася прес-конференція міського голови В.Т.Шелудченко з питань суспільно-політичного життя міста Житомира.
Віра Шелудченко зазначила, що з початком передвиборчої кампанії деякі народні депутати України, зокрема Сергій Пашинський, який представляє БЮТ в Житомирській області, звинуватив міську владу та озвучив неправдиву інформацію. За словами народного депутата в Житомирі не існує Генерального плану міста. Міський голова повідомила, що Генеральний план міста був затверджений на сесії міської ради ще в 2001 році і з ним можна ознайомитися в управлінні архітектури чи на сайті Житомирської міської ради.
Віра Тимофіївна також прокоментувала звинувачення в доведенні трамвайно-тролейбусного управління до банкрутства міською владою: «Проблема ТТУ загалом викликана тим, що перед підприємством існує борг Державного бюджету України в розмірі 37 млн. грн. На 2009 рік для покриття перевезення пільгових категорій населення потрібно 23 млн. грн., в цьому році з Державного бюджету України надійшло тільки 13,5 млн. грн».
У 2009 р. Державним бюджетом вперше взагалі не передбачено коштів на житлово-комунальну сферу міста Житомира. Міська влада власними силами намагається вирішувати питання життєзабезпечення міста в житлово-комунальному господарстві.
За останній рік ціни на основні продукти харчування суттєво збільшилися. Це питання, яке регулюється центральними виконавчими органами влади. Для пом’якшення ситуації і захисту найбільш вразливих верств населення міська влада запровадила системну програму «Турбота». Це унікальна система адресної бюджетної та іншої соціальної допомоги громадянам, які потрапили в скрутне матеріальне становище. Вона вільна від корупції та адміністративного втручання. Також програма «Турбота» передбачає залучення благодійних, громадських організацій, фондів, внесків окремих громадян та проведення благодійних заходів.

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору