Рівне:

Створення та просування сайтів

Програма «Турбота» в дії проходить у Житомирі

Житомирська область 01-гру, 2009, 08:139 Lobanovskiy 951
Міська програма соціального захисту «Турбота», яка здійснюється з ініціативи і під патронатом Житомирського міського голови В.Т. Шелудченко, має на меті зменшення негативного впливу економічної кризи на рівень життя житомирян, які належать до соціально-вразливих верств населення.
Програма складається з трьох принципових блоків:
1. Координація зусиль всіх благодійників – юридичних і фізичних осіб, з метою залучення благодійних внесків та проведення благодійних заходів;
2. Ефективне використання бюджетних коштів для адресної матеріальної та сервісної допомоги інвалідам, дітям-сиротам, малозабезпеченим пенсіонерам, самотнім людям похилого віку;
3. Проведення низки заходів для покращення здоров’я населення, стану довкілля, збереження історичної спадщини, підтримки молоді та спорту тощо.

Програма діє в місті уже 10 місяців. За цей час одноразову матеріальну допомогу надано 2300 громадянам міста на загальну суму 330000 грн.; безкоштовне гаряче харчування отримали 2250 малозабезпечених громадян на загальну суму 380000 грн., проведено святкові обіди для 921 громадян на загальну 18392 грн.

Розпочато надання соціальних послуг з прання білизни, дрібного ремонту одягу, а також дрібного ремонту сантехніки , дверей, вікон, балконів.


Про це повідомляє Житомирська міська рада.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору