Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінки наносять на обличчя хімікати

Україна і світ 27-лис, 2009, 11:269 prov 1 244
Якщо тисячу років тому дівчата користувалися виключно натуральними рослинними і мінеральними компонентами, то сучасна середньостатистична жінка щодня накладає на шкіру обличчя близько 515 різноманітних хімікатів.

Жінки наносять на обличчя хімікати


Як стверджують фахівці, що проводили спеціальне дослідження, середньостатистична жінка користується щодня 13 косметичними продуктами для обличчя, більшість з яких містить більше 20 інгредієнтів. Парфюмерні вироби в середньому містять 250 хімічних речовин, а в деяких ця кількість доходить до 400. Під час дослідження також виявилося, що середня кількість інгредієнтів в помаді — 33, в лосьйонах для шкіри — 32, в туші — 29 і в зволожувачі рук — 11. Як пояснила експерт Шарлот Сміт, догляд за собою поступово перетворився з простого умивання в накладання зволожуючого і тонального крему, тіней, помади, туші та багатьох інших продуктів.
При цьому косметичні засоби, виробники яких обіцяють “миттєвий і приголомшливий” результат, як правило, містять безліч інгредієнтів, які можуть при тривалому застосуванні призвести до небажаних ефектів. Дійсно, наслідки застосування багатьох речовин, які використовують у виробництві косметики, ніколи не вивчалися, тому не виключено, що вони можуть представляти певний ризик для здоров’я. Крім того, як показали попередні дослідження, третина жінок у віці до 25 років регулярно застосовують косметику, призначену для використання після 40 років, що шкідливо для їхньої шкіри
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору