Рівне:

Створення та просування сайтів

Шкіра навколо очей – у зоні особливої уваги

Порадниця 14-чер, 2007, 20:529 prov 1 967
Водостійка туш для вій видаляється тільки засобами, які містять олію, а це дуже шкідливо, якщо ви носите контактні лінзи. Тож у такому разі відмовтеся від водостійкої туші.
Не користуйтеся для демакіяжу ватою – її ворсинки потрапляють в очі і викликають подразнення. Краще взяти спеціальні серветки із целюлози чи пресовані ватні тампони. Залишки туші видаляються особливо добре, якщо змочити ватний тампон очищувальним засобом, накласти його на повіки на 15-20 секунд, а потім зняти туш рухом згори донизу.

Зволоження та живлення
Шкіра навколо очей особливо сильно потребує зволоження та живлення, надто – після 25 років, коли стає сухою, а клітини її втрачають ліпіди та вологу.
Для догляду за шкірою навколо очей є спеціальні засоби, але не всі вони однаково корисні. Зверніть увагу, чи містить обраний вами засіб речовини, що накопичують вологу. Наприклад, ліпосоми, колаген, еластин. Біологічно активні речовини алантоїн і пантенол мають заспокійливу дію.
Засоби для шкіри навколо очей мають різну консистенцію. Креми підходять для особливо сухої шкіри. Однак їх не варто наносити під самими очима, бо жири та олії потрапляють в очі. Уникайте кремів з ланоліном – від нього шкіра може набрякнути і почервоніти. У жодному разі не розмащуйте крем – його треба наносити точковими рухами.
Гелі підходять тим, хто потерпає від чутливості очей, носить контактні лінзи і має не занадто суху шкіру.
Засоби для живлення та зволоження шкіри навколо очей треба змінювати кожні чотири місяці, щоб уникнути появи кон’юктивіту, алергії та звикання.

Захист
Ділянки навколо очей підвладні впливам сонця і вітру, що пришвидшує виникнення зморщок. Тож необхідно носити влітку якісні сонцезахисні окуляри, підібрати і придбати які можете на
сайті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору